Müdür Sünnetci, kurumlara ziyaretlerine devam ediyor. Sünnetci, İhsaniye ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak İhsaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aslan’ı ziyaret ederek ilçe ve belde okulları hakkında bilgiler aldı.

SÜNNETCİ’DEN ÖĞRENCİLERE TAVSİYE

Müdür Sünnetci’nin daha sonra ki durağı ise İhsaniye İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. ziyarette İl Müdürü Miraç Sünnetci, okul idarecilerimizden okulumuzda uygulanan projeler ve yapılan faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı. Akabinde 12. sınıflarımızı ziyaret eden sünnetçi,  öğrencilerimizin hedefleri ve gelecek planları hakkında öğrencilerimizle sohbet ederek tavsiyelerde bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü denetimi geçti Milli Eğitim Müdürlüğü denetimi geçti

SÜNNETÇİ, HALK EĞİTİM MERKEZİ HAKKINDA BİLGİLER ALDI

İl milli eğitim müdürü miraç sünnetci’nin İhsaniye ilçesinde ki son durağı ise halk eğitim merkezi oldu. Sünnetci, Halk Eğitim Merkezimizdeki kurslar hakkında merkez müdürümüzden bilgi aldı. Akabinde kursiyerlerimizle sohbet eden İl Müdürümüz kursiyerlerimizin yapmış olduğu ürünleri inceledi.

Ziyarette İl Müdürümüz Miraç Sünnetci, Halk Eğitim Merkezimizdeki kurslar hakkında merkez müdürümüzden bilgi aldı. Akabinde kursiyerlerimizle sohbet eden İl Müdürümüz kursiyerlerimizin yapmış olduğu ürünleri inceledi. >>İHA