Parti binası önünde gerçekleştirilen toplantı öncesi Alparslan Türkeş’in 26. ölüm yıldönümü dolayısıyla Fatih Kavak tarafından Kuran-ı Kerim tilavetinde bulunuldu, daha sonra dua edildi. Ardından Basın ve Tanıtımdan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halil Kocaşaban aday adaylarına başarılar diledi.

Afyonkarahisar için gece gündüz çalışacağım

Aday adayı Mustafa Gün: "Görevim  boyunca her zaman ilçelerimizin köylerimizin sorunlarını dinledim. Afyonkarahisar’a yeni yatırımlar getirmek için çalışacağım. İnsanımıza iş ve aş sağlanması için yoğun çaba içerisinde çalışacağım. Afyonkarahisar’ın eğitim kalitesini arttırmak için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğim. Milletimizin, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için yabancılar tarafından ülkemizin söndürülmesine asla izin vermeyeceğim. Bizi emanet edilen vatanımıza kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağım” dedi.

Milletvekili aday adayı Murat Gökhasan ise Afyonkarahisar’ın sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunların çözülmesi için çalışmak istediğini ifade ederek şöyle konuştu: "Yapışacak olan genel seçimlerin ülkemizin birliğine katkı sağlanmasını niyaz ediyorum. Tüm aday adayı dava arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Doğum büyüdüğüm bu şehre hizmet etmek istiyorum. Büyük Türkiye yolunda elimi taşın altına koymak için aday adayı oldum. Tüm Afyonlu hemşehrilerim el ele kol kola olmak işin aday adayı oldum. İçinizden biri olduğum için aday adayı oldum.