Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette eğitim alanındaki iş birlikleri, yürütülen projeler ve kitap okuma yarışması üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyarete Eğitim Müfettişleri Başkanı Yusuf Turhan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı da katıldı.

KİTAP OUMA YARIŞMASINA YÜKSEK KATILIM MEMNUNİYETİ YARATTI

Ziyarette, Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde düzenlenen “Kitap Okuma Yarışması” değerlendirildi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yarışmaya gösterilen yoğun ilgiden ve öğrenci katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.