İstişare kültürünü kendine şiar edinen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sorun ve talepleri yerinde çözüme kavuşturmak, birlikte yönetim anlayışı ile mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretine; Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Benol Kaplan, Barış Dal, Mahalle Muhtarı Celal Akyol, teşkilat mensupları, daire müdürleri ve mahalle sakinleri eşlik etti.

Muhtar Celal Akyol, esnaflar ile vatandaşların istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Zeybek mahallede yapılan belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi. Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkanı Zeybek’e teşekkür eden Muhtar Akyol, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi, teşekkür etti. Ziyaret ardından Başkan Mehmet Zeybek vatandaşlara Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yetiştirilen fesleğen bitkisi hediye etti.  

HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Gönül belediyeciliği şiarı ile hareket ederek her hafta farklı bir mahallede ziyaret gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise konuşmasında; “Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız ve teşkilat mensuplarımız ile mahalle ziyaretimizi yaptık. Mahalle Muhtarımız ve vatandaşlarımızdan taleplerini aldık. Mahalle sakinlerimize ve Muhtarımıza ev sahipliğinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Yerinde tespitler ile bire bir görüşmeler ve istişarelerle Afyonkarahisar’ımızı birlikte en ileriye taşımaya devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar diyerek çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz. Bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. >>İBRAHİM ARTIÇ