Kurultay Sesleri mi Yükseliyor?

İddiaya göre, partinin mevcut gidişatından memnun olmayan bazı delegeler ve siyasi isimler, Kemal Kılıçdaroğlu ile temaslarını sıklaştırdı. Kılıçdaroğlu'nun ofisindeki hareketliliğin, olası bir olağanüstü kurultay süreci için "zemin etüdü" olduğu konuşuluyor.

İYİ Parti’de 81 İl Başkanı Aynı Sofrada: Mısırlıoğlu’ndan "Güçlü Türkiye" Mesajı!
İYİ Parti’de 81 İl Başkanı Aynı Sofrada: Mısırlıoğlu’ndan "Güçlü Türkiye" Mesajı!
İçeriği Görüntüle

"Vakti Geldiğinde" Mesajı mı?

Kılıçdaroğlu cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmese de, kendisine yakın isimlerin "Genel Başkan her zaman göreve hazırdır" minvalindeki yaklaşımları, bu iddiaları güçlendiriyor. Kulislerde, Kılıçdaroğlu'nun partiyi birleştirici bir güç olarak yeniden sahaya çıkabileceği senaryoları tartışılıyor.

Mevcut Yönetimin Tavrı Merak Konusu

Genel Başkan Özgür Özel ve ekibinin, bu iddialar karşısında nasıl bir strateji izleyeceği ise merakla bekleniyor. Yerel seçimlerdeki başarının ardından elini güçlendiren mevcut yönetimin, bu tür bir hamleye karşı "birlik ve beraberlik" mesajlarını sıklaştırması öngörülüyor.