Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Sinanpaşa Kaymakamı Emrah Aslan, emniyet ve jandarma personeli ile birlikte aziz şehitlerin kıymetli annelerini ve kahraman gazilerin fedakâr eşlerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde annelere çiçek takdim edildi, onların Anneler Günü kutlandı ve kendilerine duyulan minnet ifade edildi. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşanırken, şehit aileleri ve gaziler yapılan bu anlamlı ziyaretin kendileri için büyük bir moral ve destek olduğunu belirtti.

Sinanpaşa Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Anne sevgisinin ve duasının eksik olmadığı bir toplumun her zaman güçlü ve dimdik ayakta kalacağı inancıyla, bu güzel ve özel günde tüm annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyoruz.”

Kaymakam Emrah Aslan, tüm annelere sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir hayat temennisinde bulunarak, toplumun temel direği olan annelerin her zaman baş tacı edilmesi gerektiğini vurguladı.