Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Köy Konağı, Köy Parkı, Muhtarlık Hizmet Binası ve Köy Halk Fırını'na giderek buralarda incelemelerde bulunan Kaymakam Bilici, Köy Muhtarı Yusuf Seven'den de bu lokasyonlarda sürdürülen hizmetler hakkında bilgiler aldı.

HIDIRELLEZ KUTLAMALARI, KAYMAKAM BİLİCİ'NİN DE KATILIMIYLA COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İncelemelerinin ardından Gözeli Köyü'nde organize edilen Hıdırellez Şenlikleri'ne katılan Kaymakam Bilici, Gözeli Köyü ve çevre köy sakinlerinin yoğun katılımıyla coşkuyla kutlanan ve geleneksel etli bulgur pilavının dağıtıldığı şenlikte vatandaşlar ile bir araya geldi. İkramlar sonrasında bolluk ve bereket içinde bir üretim sezonu yaşanması için yağmur duası edilirken; Kaymakam Bilici de vatandaşlar ile yakından ilgilenerek pek çok sohbette bulundu.Etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Bilici, bol bereketli bir yıl olması temennisiyle emeği geçen herkese teşekkür etti.

"VATANDAŞLARIMIZIN TALEP VE ŞİKAYETLERİNİ HER ZAMAN YAKINDAN TAKİP EDİYOR VE ÖNEMSİYORUZ"

Gözeli Köyü'nde gerçekleştirilen Hıdırellez Kutlamaları sırasında ve sonrasında vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve şikayetleri tek tek dinleyen Kaymakam Bilici: "Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek sorunlarının çözümü için Kaymakamlık olarak gerekli çalışmaları her zaman yürütmeye çalışıyoruz. Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte, köylerin sorunlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Amacımız köylerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak ve köylerdeki eksiklerin en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır.” dedi. Kaymakam Bilici'ye ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Bayram Soylu ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Gülmez de eşlik etti. >>HÜDAYİ ACAR

Hüdai Termal hizmet birliği toplantısı yapıldı Hüdai Termal hizmet birliği toplantısı yapıldı