Uzun yıllar Afyonkarahisar'da yaşayan Erbalı İş insanı Galip Şanlı, yaralı askerimizi hastanede ziyaret etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler İehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

18.05.2024 Tarihinde Tokat'ta Yaşanılan Üzücü Patlamada 1 Astsubay, 4 Uzman Çavuş ve 2 Sivil Vatandaş Yaralanmıştı.
Yaşanılan Üzücü Olayda Afyonkarahisar Sülümenli Kasabası Nüfusuna Kayıtlı J.Uzm.Çvş. Muhammed AVCI'nın da Hafif Yaralandığını Öğrendik.
Tokatlı Olan İş İnsanı Galip Şanlı'yı Yaralı Askerimizin Tedavi Gördüğü Hastaneye Gönderdik. Yaralı Askerimiz ile Görüştük. Sağlık Durumu iyi Afyonkarahisar ve Sevenlerine Selamları Var."

Taş toplarken bulduğu tarihi eserleri jandarmaya teslim etti Taş toplarken bulduğu tarihi eserleri jandarmaya teslim etti

Ne Olmuştu?

Edinilen bilgiye göre, aldıkları bir ihbar üzerine Erbaa ilçesine bağlı Karayaka beldesi Hürmüzlü köyünde bulunan bir bağ evine giden jandarma ekiplerinin eve girdikleri sırada patlama meydana geldi. İddiaya göre 5 jandarma personeli ile Sefa K. ve Ahmet K. isimli kişiler yaralandı. Yaralılar Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.