15 Temmuz Şehitlerini Anma Badminton Turnuvası sona erdi 15 Temmuz Şehitlerini Anma Badminton Turnuvası sona erdi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, yurtlarda görevli 8 psikolog katıldı.

Toplantıda, öğrencilerin psikolojik sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlara yönelik uygun müdahalede bulunmak için yeni yöntemler tartışıldı.

İl Müdürü Kasapoğlu, yurtlarda kalan öğrencilerin, ailelerin yanından uzakta ve yeni bir çevreye uyum sağlamaya çalıştığını belirterek, bu süreçte bazı öğrencilerin çeşitli psikolojik sorunlar yaşayabileceğini söyledi. Bu sorunları erken dönemde tespit etmek ve bu sorunlara yönelik uygun müdahalede bulunmak, öğrencilerin daha sağlıklı bir şekilde gelişimlerini sürdürmeleri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, "Bu kapsamda, ilimizdeki yurtlarda kalan öğrencilere yönelik psikolojik destek hizmetlerini güçlendirmek amacıyla her yurda psikolog görevlendirmesi yaptık" dedi.

Kasapoğlu, yurtlarda kalan öğrencilerin psikolojik sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlara yönelik uygun müdahalede bulunmak amacıyla yürütülecek çalışmaların, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde gelişimlerini destekleyeceğini ifade etti.>>HÜDAYİ ACAR