İl Genel Meclisi (İGM) toplantıları devam ediyor. İkincisi gerçekleştirilen toplantı Meclis Başkanı Burhanettin Çoban idaresinde yapıldı. Yoklamanın ardından başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Toplantıda Denetim Komisyonu kuruldu. Önerilen isimlere yönelik gizli oylama yapıldı. Ali Karkı, Cengiz Ceylan, Hilal Demiröz, Doğan Kayış ve Faruk Kökçür için oylama yapıldı. Oylama sonrası bu isimler Denetim Komisyon üyesi oldu.

İŞ YERİ TAHSİSİ YAPILDI

İl Özel idaresine ait Çobanlar'da bulunan iş merkezindeki iş yerleri 10 yıl süreyle Çobanlar Tapu Müdürlüğü ve Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne tahsisi oy birliği ile kabul edildi.

İGM MİNİK NAR TANELERİNİ AĞIRLADI

Engelsiz Kur’an Kursu’nda Braille Alfabeli Kur'an hediye edildi Engelsiz Kur’an Kursu’nda Braille Alfabeli Kur'an hediye edildi

Afyonkarahisar Nar Tanesi Anaokulu öğretmen ve öğrencileri İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti. Minikler daha sonra meclis salonuna geçerek toplantıya katıldı. İGM üyeleri miniklerle yakından ilgilendi. Toplantı sonunda ise minikler ile İGM üyeleri günün anısına fotoğraf çektirdi.

>>BETÜL SERT