Toplantıların son gününde Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı tarafından gönderilen gündem dışı maddeler görüşüldü. Görüşülen maddeler ilgili komisyonlara havale edildi.

Gündem dışı maddelerin ardından çarşamba günü gerçekleşen toplantıdan kalan gündem gündem maddesi görüşüldü. İl Özel İdaresi görev dağılımı yönetmeliği ile ilgili olan gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

TAHSİS EDİLEN ARAÇ BİR YIL DAHA GÖREVİNE DEVAM EDECEK
İl Genel Meclisinin 07.10.2020 tarih ve 246 sayılı kararı ile 1 (Bir) yıl süre ile Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilen, 03 UR 976 plakalı Renault Megane marka aracın, tahsis süresinin uzatılması konusundaki komisyon raporları çerçevesinde görüşülen gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

photo1670575437 (1)

İlimiz Merkezde bulunan Hazine Mülkiyetine ait Zafer Müzesi Restorasyon Projesi Turizm ve Tarımsal Altyapı Mali Destek Programı desteklerinden yararlanmak amacıyla Zafer Kalkınma Ajansına sunulacak. Zafer Kalkınma Ajansına sunulacak proje dosyasında, proje ortağının Afyonkarahisar İl Özel İdaresi olması ve proje eş finansmanı için gereken yüzde 25 nakdi katkının da İl Özel İdaresi tarafından karşılanması komisyon tarafından uygun görüldü. Komisyon raporu meclisin oy birliği ile kabul edildi.