Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Emirdağ ilçesine bağlı Gömü beldesinde düzenlenen Hıdırellez ve Anneler Günü programına katıldı. Programa MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Emirdağ İlçe Başkanı Uğur Dağcı ve partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte konuşan Taytak, hem Hıdırellez’in anlamına değindi hem de belediye hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

HIDIRELLEZ’İN ANLAMINA DİKKAT ÇEKTİ
Programda konuşan Mehmet Taytak, Hıdırellez’in birlik, kardeşlik ve bereketin simgesi olduğunu ifade etti.
Taytak, “Hıdırellez; baharın başlangıcı, bolluğun, bereketin, rahmetin ve şifanın sembolüdür. İnsanlarımızın dualarını, umutlarını ve güzel dileklerini paylaştığı özel bir gündür. Cenab-ı Allah herkesin gönlündeki hayırlı muradı nasip etsin” ifadelerini kullandı.
Program kapsamında vatandaşlarla sohbet eden Taytak’a yoğun ilgi gösterildi.
“ANNELERİMİZ BAŞ TACIMIZDIR”
Anneler Günü dolayısıyla konuşmasında annelere de özel yer ayıran Mehmet Taytak, annelerin toplumdaki önemine dikkat çekti.
Taytak, “Annelerimiz bizim baş tacımızdır. Peygamber Efendimizin müjdesiyle cennetin annelerin ayakları altında olduğu inancıyla büyüdük. Şefkatleriyle bizleri büyüten, her zor anımızda yanımızda olan annelerimize minnettarız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Program sırasında annelere çiçek takdim edildi.

“GÖMÜ’YE VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ”
Gömü Belediye Başkanı Ramazan Eryıldız da programda yaptığı konuşmada, seçim öncesinde verilen sözlerin yerine getirilmesi sürecinde Milletvekili Mehmet Taytak’ın önemli destek sağladığını belirterek teşekkür etti.
Konuşmasında belediye hizmetlerine değinen Taytak ise Belediye Başkanı Ramazan Eryıldız’ın göreve geldiği günden bu yana yoğun çalışma yürüttüğünü ifade etti.
Taytak, “Belediye Başkanımızın içinde Gömü’ye hizmet aşkı var. Meydanlarda verilen sözlerin yerine getirilmesi bizim vatandaşımıza olan borcumuzdur. Yapılan hizmetler sadece taş, toprak, yol veya bina değildir; vatandaşımıza verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesidir. Belediye Başkanımızın arzusu, heyecanı ve çalışkanlığı hizmetlerin önünü açıyor” diye konuştu.
Göreve başlanılan dönemde bölgede çeşitli eksikler bulunduğunu belirten Taytak, kısa sürede elektrik ve sosyal donatı alanları başta olmak üzere birçok çalışmanın hayata geçirildiğini söyledi.
“TERÖRSÜZ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Türkiye’nin yeni yüzyılda daha güçlü bir geleceğe ilerlediğini belirten Mehmet Taytak, Cumhur İttifakı’nın ülkenin birliği ve güvenliği için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
Taytak, “Yeni yüzyılda lider ülke Türkiye hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. İç cephesi güçlü, huzurlu ve terörsüz bir Türkiye için mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah milletimizin duasıyla bunu hep birlikte başaracağız” dedi.
AHMET KAHVECİ’DEN SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU
Ahmet Kahveci ise konuşmasında Gömü Belediye Başkanı Ramazan Eryıldız’ın çalışmalarını değerlendirdi.
Gömü’ye kazandırılan sosyal tesisin önemli bir yatırım olduğunu belirten Kahveci, “Milliyetçi Hareket Partili belediyeciliğin sosyal belediyeciliği nasıl yaptığını burada görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Ramazan Eryıldız’ın belediye başkanı olmadan önce de beldenin sorunlarıyla ilgilendiğini ifade eden Kahveci, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmasının sonunda Anneler Günü’nü kutlayan Kahveci, vatandaşlara birlik ve beraberlik mesajı verdi.
MHP HEYETİ İNLİ KÖYÜ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Programın ardından MHP heyeti, Çay ilçesine bağlı İnli Köyü’nde düzenlenen Hıdırellez programına katıldı.
Mehmet Taytak, köyde vatandaşlarla sohbet ederek talep ve görüşleri dinledi. Program kapsamında birlik ve beraberlik mesajları verilirken, vatandaşlarla samimi anlar yaşandı.
Anneler Günü dolayısıyla köydeki annelere çiçek takdim eden Taytak, annelerin toplumun temel direği olduğunu ifade ederek tüm annelerin gününü kutladı.
Hıdırellez programının dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirten Taytak, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.





