İl Müdürü Kasapoğlu: “Kampın amacı, ülkenin farklı bölgelerinden gelen gençleri bir araya getirerek onların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamaktır. Sultandağı Gençlik Kampı'na katılımcılar Yalova, Kocaeli, Sakarya, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon ve Rize gibi çeşitli illerden geldiler. Gençlerimizi burada ağırlamaktan ötürü mutluluk duyuyoruz” dedi.

“GENÇLER, AFYONKARAHİSAR’IN TARİHİ VE KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİNİ TANIYOR”

İl Müdürü Kasapoğlu gençlere yönelik düzenlenen kampın gençlerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarına, birlikte vakit geçirmelerine ve yeni arkadaşlıklar kurmalarına imkan sağladığını söyledi. Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel zenginliğini de gençlere tanıtmanın önemli olduğunu da ifade etti.

“GENÇLERE YÖNELİK BİRÇOK ETKİNLİK İMKANI SUNULUYOR”

Kampta gençlere yönelik olarak birçok etkinlik düzenlendi. Bunlar zipline, tırmanma duvarı, survivor parkuru, bisiklet binme, yüzme havuzu, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, otağ çadırı, kültür sanat etkinilikleri, anfi tiyatro, okçuluk, paintball, yürüyüş parkuru, golf, açık masa tenisi, açık alan satranç yer aldı. Gençler, kampın kendilerine çok şey kattığını ifade etti. Farklı bölgelerden insanlarla tanışma imkanı yakaladıklarını, yeni arkadaşlıklar kurduklarını ve Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. >>HÜDAYİ ACAR