Özel Girne Koleji Afyon Kampüsü yöneticileri Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler. Afyonkarahisar’daki basın mensuplarının her zaman destekçisi olduklarını belirten Özel Girne Koleji Afyonkarahisar Kampüsü Genel Müdürü Nihat Selek, “Bir eğitim kurumu olarak basın camiamızla sürekli istişare ve irtibat halinde olmak istiyoruz. Afyon Gazeteciler Cemiyetimizin yöneticilerine de bu konuda bizlere sağladıkları destek nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyarette Özel Girne Koleji yöneticileri Şenay Erol ve Yasemin Yakın da hazır bulundular.

CİB ile AGC MESLEKİ EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü’ne geçtiğimiz ay atanan Uğur Ülgen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile basın-yayın camiasının her zaman işbirliği içerisinde olacağını belirtiler. CİB Bölge Müdür Uğur Ülgen’e hayırlı olsun dileklerini ileten AGC yöneticileri, önümüzdeki dönemde basın mensuplarının mesleki gelişimine katkı amacıyla düzenlenecek eğitim çalışmalarında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile dayanışma içerisinde olmak istediklerini dile getirdiler. CİB Bölge Müdürü Ülgen de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın basın mensuplarının mesleki gelişimine katkı sunmaktan mutluluk duyacağını belirterek, bu konuda dayanışma içerisinde olmaya hazır olduklarını bildirdi.

BAŞKAN ÇOBAN: HER ZAMAN DESTEKÇİNİZİM

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri basın camiasına sağladıkları destekten dolayı Başkan Çoban’a teşekkürlerini ilettiler. AGC’nin kuruluş çalışmalarından itibaren Başkan Çoban’ın her çalışmalarına katkı sunduğunu belirten AGC Başkanı Sezer Küçükkurt, “Sayın Başkanımız basın camiasının her zaman destekçisi olmuştur. Cemiyetimizin kuruluşunda da emekleri oldukça fazladır. Meslektaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Basın mensuplarının bir kamu görevi gördüklerini belirten Başkan Çoban ise her zaman basın camiasına olan desteğinin süreceğini belirtti.

VALİ YARDIMCISI HAN VE SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ’NE TEŞEKKÜR

Şuhut Kaymakamı iken Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevine atanan Harun Reşit Han’ı da ziyaret eden AGC yöneticileri Vali Yardımcısı Han’a yeni görevinde başarılar dilediler. Son olarak Afyonkarahisar Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan AGC yöneticileri, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler ve personeli ile görüş alış-verişinde bulundular. Afyonkarahisar’ın sivil toplum yapılanması olarak son derece hareketli ve zengin bir olduğunu belirten Müdür Özdilekler, “Tüm derneklerimize eşit mesafede kalarak, hepsine resmi işlemlerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sayın Valimizin bize talimatları tüm sivil toplum kuruluşlarına yardımcı olmamız yönünde. Biz de bu talimatlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü mensuplarının tüm sivil toplum kuruluşlarına yardımcı olduklarının tanığı olduklarını belirten AGC yöneticileri ise bu hassasiyetleri nedeniyle Müdürlük çalışanlarına teşekkür ettiler. >>HÜDAYİ ACAR