Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, Daha önce de üç ödüle layık görüldüklerini gururla belirten Hasan H. Elmas, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bizim en büyük ödülümüz seyircimizdir. Bu kazandığımız dördüncü ödül.  Afyonkarahisar ve sanat adına çalışmaya devam edeceğiz, bizlerin daima yanımızda olan Belediye Başkanımız Burcu Köksal’a teşekkür ediyorum. Yeni süreçte ve yeni oyunlarla ismimizi duyuracağız” dedi.

Engelsiz Kur’an Kursu’nda Braille Alfabeli Kur'an hediye edildi Engelsiz Kur’an Kursu’nda Braille Alfabeli Kur'an hediye edildi

TİYATRO EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUM

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, tüm ödül sahiplerini kutladı ve başarılarının devamını diledi. Başkan Köksal, “Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, bölgesel tiyatro sahnesinde elde ettiği bu başarı ile adını duyurmaya devam ediyor. Eyvah Yine Karıştı adlı oyunuyla kazandığı bu ödül, tiyatro ekibinin azmi ve yeteneğinin bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Afyonkarahisar Belediyesi olarak, tiyatro ekibimizi tebrik ediyor ve sanatın her dalında elde edecekleri yeni başarıları heyecanla bekliyoruz” diye konuştu. Öte yandan tiyatro izleyicilerinin oyunu 2024-2025 sezonunda eğlenceli komediyi yeniden izleme fırsatı bulacak.