Afyonkarahisar’da eğitim ve sosyal sorumluluk alanındaki yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Emirdağ ilçesinde inşa edilmesi planlanan 4-6 Yaş Münevver Yanar Kur’an Kursu projesi kapsamında ilgili kurumlar ve hayırsever aile temsilcileri bir araya gelerek iş birliği protokolüne imza attı. Projenin, çocukların erken yaşta eğitim ve manevi gelişimlerine katkı sağlaması hedefleniyor.

PROTOKOL VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA İMZALANDI

Emirdağ’a kazandırılacak eğitim merkezi için düzenlenen imza töreni, Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Törende, hayırsever Yanar ailesi adına Uğur Yanar ile Emirdağ Belediyesi ve Afyonkarahisar İl Müftülüğü arasında karşılıklı yükümlülükleri içeren protokol imzalandı.

İmzalanan anlaşmayla birlikte kurs binasının yapım süreci ile işletilmesine yönelik usul ve esaslar da netlik kazandı.

Demokrat Parti İl Başkanı Bülbül’den Eroğlu’nun Sözlerine Sert Eleştiri: "Afyonkarahisar Hiçbir Zaman Köy Değildi”
Demokrat Parti İl Başkanı Bülbül’den Eroğlu’nun Sözlerine Sert Eleştiri: "Afyonkarahisar Hiçbir Zaman Köy Değildi”
İçeriği Görüntüle

Adsız Tasarım 2060

KURS BİNASINA İŞ DÜNYASINDAN DESTEK

Projenin inşaat aşamasında özel sektör desteği de sağlanacak. Yapılan açıklamada, 4-6 Yaş Münevver Yanar Kur’an Kursu binasının PD Grup Yapı Proje Şirketi’nin katkılarıyla inşa edileceği bildirildi.

Şirketin proje ve yapım sürecine vereceği destekle yükselecek merkezin, çocukların güvenli ve uygun koşullarda eğitim alabilecekleri şekilde modern standartlara uygun olarak planlandığı ifade edildi.

ÇOCUKLARIN EĞİTİM VE MANEVİ GELİŞİMİ HEDEFLENİYOR

Emirdağ’da hayata geçirilecek kurs projesinin, çocukların erken yaş dönemindeki eğitim süreçlerine katkı sunması amaçlanıyor. Projenin aynı zamanda manevi gelişimi destekleyen bir eğitim ortamı oluşturması hedefleniyor.

Kursun tamamlanmasının ardından ilçedeki çocuklara yönelik eğitim faaliyetlerine hizmet vermesi planlanıyor.

Adsız Tasarım 2059

VALİ AKTAŞ'TAN HAYIRSEVER AİLEYE TEŞEKKÜR

Protokol töreninde değerlendirmelerde bulunan Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, yatırımın Emirdağ ilçesi ve Afyonkarahisar için hayırlı olmasını temenni etti.

Erken yaşta verilen eğitimin önemine dikkat çeken Aktaş, çocukların manevi gelişimine katkı sağlayacak bu yatırımın değerli olduğunu ifade etti. Vali Aktaş ayrıca, projeye destek veren hayırsever Yanar ailesine teşekkür ederek, katkılarıyla devletin gücüne güç kattıklarını belirtti.

Muhabir: Raike Koçak