Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi, gece saatlerinde meydana gelen silahlı olayla sarsıldı. Bir düğün salonunun önünde karşılaşan ve aralarında önceden husumet bulunduğu iddia edilen iki kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Açılan ateş sonucu ağır yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.
DÜĞÜN SALONU ÖNÜNDE TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Edinilen bilgilere göre olay, Emirdağ ilçesindeki bir düğün salonunun önünde meydana geldi. İddiaya göre aralarında uzun süredir husumet bulunan D.D. ile A.Ö. düğün salonu önünde karşılaştı.
Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İddiaya göre A.Ö., yanında bulunan tabancayla D.D.'ye ateş etti.
AĞIR YARALANAN ŞAHIS HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Silahlı saldırıda vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan D.D. için çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Emirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
POLİS ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI
Olayın ardından bölgeden kaçtığı belirtilen şüpheli A.Ö.'nün yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.
Olay yeri inceleme ekipleri bölgede delil toplarken, cinayetin yaşandığı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve firari şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.




