Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı’ı ile bir araya geldi. 
SPOR KENTİ AFYONKARAHİSAR’A YENİ TESİSLER KAZANDIRACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in önderliğinde Afyonkarahisarımızın spor kenti olması için çalışıyoruz. Gençlik ve spor faaliyetleri ile Afyonkarahisar’ın bölgesinde örnek şehir konumuna gelmesinde şüphesiz ki Sayın Başkanımız Mehmet Zeybek’in emeği büyüktür. Ben ve ekip arkadaşlarımda şehrimize yeni tesislerin kazandırılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Örneğin, bölgenin en büyük ‘Gençlik Kampı’, yeni yapılacak ‘E-Spor Merkezi’, ‘Gençlik Atölyesi’ bunlardan sadece birkaç tanesi. Sporun ve sporcunun dostu Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in desteği ile gençlik ve spor alanında Afyonkarahisarımızın örnek olması için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 
AFYONKARAHİSAR SPORDA DA MARKA KENT HALİNE GELDİ
TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı’ya misafirperverliği için teşekkür ederek, “Özellikle son yıllarda yapılan yatırımlarla Afyonkarahisarımız sporda da marka kent haline geldi. Afyonkarahisar Belediyemiz şehrimize değer katan projeleri hayata geçiriyor. Afyonkarahisarımız birçok spor dalına elverişli bir iklim ve konuma sahip. Şehrimizin spor turizmi ile de ön plana çıkması tüm Afyonkarahisarlılar gibi bizleri de gururlandırıyor. Nice şampiyonları Türk sporuna kazandıran Afyonkarahisarımızdan daha birçok genç yeteneğin de adını tüm dünyaya duyuracağından hiç şüphem yok. Başta Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek olmak üzere bu çalışmalarda emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.