Dış mekan led ekran dendiğinde akla gelen birkaç farklı tür var. Kendi bulunduğunuz sektöre ve LED ekranlara ayırabileceğiniz bütçeye göre sizin için en iyi olan ürünleri tercih edebilirsiniz.

Totem LED Ekranlar

Totem LED ekranlar dış mekan led sektörünün tartışmasız 1 numaralı ürünü olarak gösterilebilir. Devasa boyutlarda olması ve çok uzak mesafelerden görülebiliyor olması bu LED ekran türünü her zaman ön plana çıkarıyor.

Totem LED ekranlar büyük ebatlarına rağmen çok fazla alan kaplamamakta. “T” formunda bir LED ekran olduğu için ekranı taşıyan kısım dardır. Bu yüzden de çok büyük bir alana gereksinim duymaz. Ekranı taşıyan kısmın dar bir alana oturtulması mümkündür. Eğer ekranın bulunduğu yükseklik boşsa rahatlıkla kullanılabilir.

Şehir merkezleri için harika ürünlerdir. Önemli caddelere kurulduğunda günde milyonlarca kişiye ulaşması mümkün hale gelir. Haliyle de reklam sektörü için altın değerinde bir ürüne dönüşmektedir.

Duvarlara Monte Edilebilen LED Ekranlar

LED ekranların en önemli özelliklerinden bir tanesi birçok farklı şekli alabiliyor olmasıdır. Belirli bir alanın ekrana dönüştürülmesi istenirse LED ekranlar harika bir seçenek olur. Dış mekan led ekranlar da bu özelliği en iyi şekilde kullanırlar. Yapıların boşta kalan dış cepheleri LED ekranlar ile kaplanarak bir reklam alanına dönüşür. Bunun ardından binlerce kişiye saniyeler içerisinde ulaşmak hiç zor olmayacaktır.

Alışveriş merkezlerinin dış duvarları son derece geniş alanlardır ve bu alanlar aktif olarak kullanılamazlar. Ancak LED ekranlar sayesinde bu alanların da değerlendirilmesi mümkün hale gelir. Duvarlar dış mekan led ekran ile kaplanarak bir reklam alanına çevrilir. Kampanyalar ve önemli markaların reklamları bu ekranlar üzerinden ziyaretçilere aktarılacaktır.

Mobil LED Ekran Modelleri

Firmasının reklamını yapmak isteyen kişiler led ekran teklifi alırken farklı türlerdeki ekranlar arasından seçim yapmak zorunda kalırlar. Mobil LED ekranlar da bunlar arasında en önemlilerinden bir tanesidir. Kamyonet ya da benzeri ebatlardaki araçlar kasa kısımlarını LED ekranlar ile kaplayabilirler. Araçların seyahat ettiği her alanda LED ekranlar işlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirebilirler.

Kamyonetlerde kasanın dış kısımları tamamen kullanışsız alanlardır. Duvarlarda olduğu gibi bu alanlar da LED ekranlarla kaplandığında bir anda muhteşem bir reklam alanına dönüşür. Firmalar hem kendi reklamlarını bu şekilde yaparlarken hem de dışarıdan reklam alabilirler. Böylece önemli gelirler elde edilmesi mümkün olacaktır.

Kaldırımları Süsleyen LED Ekranlar

LED ekranların bir diğer kullanım alanı kaldırımlardır. Belediyeler kaldırımlara diktikleri ve boyları insan boyuna yakın olan LED ekranlar ile insanların dikkatlerini çekmeyi başarırlar. Böylece şehrin kaldırımları aynı zamanda bir reklam alanına dönüşmektedir.

Firmalar belediyelerle görüşerek led ekran teklif alırlar ve bu LED ekranlara reklamlarını verirler. Kaldırımlarda yürüyen herkes bu LED ekranlardaki görüntüyü fark edecek ve izleyecektir. Böylece yapılan harcamalar ile birlikte yürüyen insanların markalara çekilmesi son derece kolay olur. Birçok firma bu şekilde kazançlarını arttıracaktır.