Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi sonrası başlayan yönetimsel ve teknik değerlendirme süreci önemli kararlarla sonuçlandı. Kulüp yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamada, teknik direktör Domenico Tedesco ile birlikte sportif direktör Devin Özek’in de görevine son verildiği duyuruldu. Bu gelişmeyle birlikte spor kamuoyunda gündem olan “Devin Özek gitti mi?” sorusu yanıt buldu.
DEVİN ÖZEK KOVULDU MU?
Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan açıklamada, sportif direktör Devin Özek ile yolların ayrıldığı açıklandı. Yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda Özek’in görevine son verildiği belirtildi.
Açıklamada, ayrılığın kulüp kararıyla gerçekleştiği ifade edilirken, Devin Özek’e bugüne kadar kulübe yaptığı katkılar için teşekkür edildi. Bu gelişmeyle birlikte Özek’in Fenerbahçe’deki görevi resmen sona erdi.
DEVİN ÖZEK İSTİFA MI ETTİ?
Kulüp tarafından yapılan duyuruda Devin Özek’in istifa ettiğine dair herhangi bir bilgi yer almadı. Açıklamada, yönetim kurulu kararıyla yolların ayrıldığı vurgulandı.
Bu durum, ayrılığın bireysel bir istifa değil, kulüp yönetiminin aldığı karar doğrultusunda gerçekleştiğini ortaya koydu. Derbi mağlubiyeti sonrası yapılan kapsamlı değerlendirmelerin ardından bu adımın atıldığı ifade edildi.
FENERBAHÇE’DE YÖNETİMSEL DEĞİŞİM SÜRECİ
Fenerbahçe’de teknik heyet ve sportif yönetim kadrosunda yaşanan ayrılıklar, kulüpte yeni bir yapılanma sürecinin başladığını ortaya koydu. Yönetim kurulu toplantılarının ardından alınan kararlar doğrultusunda birden fazla isimle yollar ayrıldı.
Bu süreçte hem saha içi hem de saha dışı yapılanmanın yeniden şekillendirilmesi planlanıyor. Sportif direktörlük görevine kimin getirileceği konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
KARARLAR DERBİ SONRASI ALINDI
Galatasaray karşısında alınan mağlubiyetin ardından Fenerbahçe yönetimi olağanüstü toplantılar gerçekleştirdi. İlk olarak yönetim kurulu toplantısı yapılırken, ardından Samandıra’da futbol yönetimi ve oyuncularla bir araya gelindi.
Bu görüşmelerin ardından alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu. Teknik direktör Domenico Tedesco’nun yanı sıra sportif direktör Devin Özek ile yolların ayrılması, kulüpte kapsamlı bir değişim sürecinin başladığını gösterdi.
FENERBAHÇE’DE YENİ DÖNEM NASIL ŞEKİLLENECEK?
Fenerbahçe’de yaşanan bu gelişmeler sonrası gözler yeni yönetim planlamasına çevrildi. Teknik direktörlük görevinde sezon sonuna kadar Zeki Murat Göle’nin takımın başında olacağı açıklanırken, sportif direktörlük için yeni bir ismin belirlenmesi bekleniyor.
Kulübün önümüzdeki süreçte hem teknik ekip hem de yönetim kadrosunda yeni adımlar atması beklenirken, bu değişimlerin sezon performansına nasıl yansıyacağı merak ediliyor.





