Olay  Çıkrık Beldesinde yaşandı. Bugün akam saatlerinde Çıkrık Beldesinde beldenin meydanda bulunan köy kahvesinde yaşanan tartışmada 17-18 yaşlarındaki bir genç kahvehanede bir vatandaştan sigara istedi. Sigara isteğine olumsuz  ve küfürlü bir cevap alan genç sinir krizi geçirerek  birden evinin yolunu tuttu. Evinden getirdiği büyük kasap bıçağı ile kahvehanede tartıştığı vatandaşı köy meydanında yakalayan genç üç bıçak darbesi ile vahşi bir şekilde   kısa süre önce tartıştığı vatandaşı katletti.

VÜCUDUNUN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN BIÇAKLADI

Sinir krizi geçirerek köylüsünü vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan genç, Beyyazı Kasabası'na doğru kaçtı. Kasaba girşinde güvenlik güçleri tarafından yakalanan gencin 3 bıçak darbesi ile yaraladığı kişi ise hayatını kaybetti.

CİNAYET ZANLISI, 5 KİŞİYİ ÖLDÜREN ŞAHSIN OĞLU ÇIKTI 

Otomobille kamyonet çarpıştı Otomobille kamyonet çarpıştı

Çıkrık'ta vahşi cinayeti gerçekleştiren şahsın kimliği ise dikkat çekti. Katil zanlısının geçtiğimiz aylarda yine Çıkrıkta yaşanan ve 5 kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan katliamı işleyen şahsın öz oğlu olduğu ortaya çıktı. Gencin, cinayetin ardından köy meydanında diğer husumetlilerini de aradığı fakat bulamayarak Beyyazı Kasabasına doğru kaçtığı öğrenildi.