Cezaevinden izin alıp dışarı çıktı AFYON'A UYUŞTURUCU GETİRİKEN YAKALANDI

Emirdağ Belediyesi yaz spor okulları’nda eğitimler devam ediyor Emirdağ Belediyesi yaz spor okulları’nda eğitimler devam ediyor

İzmir’den Afyonkarahisar’a uyuşturucu madde getirirken yol kontrolünde şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada 4 bin 4 adet sentetik ecza hapı ele geçirilirdi. Olayda şüpheli olan 3 şahıstan birinin ise Açık Ceza İnfaz Kurumundan İzinli olarak dışarda olduğu belirlendi. 


Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sinanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde ile mücadelesine devam ediyor. Bu çerçevede jandarma Açık Ceza İnfaz Kurumundan İzinli M.O.Y., M.T., ve E.A. isimli şahısların araç ile İzmir’den temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Afyonkarahisar’a getireceklerini belirledi. Ekipler Uşak-Afyonkarahisar Devlet Karayolu Düzağaç beldesinde yapılan yol kontrol ve arama faaliyetinde,  şüpheli şahısların kullandığı araç durdurdu. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şahsın  araçta yapılan arama sonucunda; 4 bin 004 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alınmış olup meydana gelen olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor.