İstişare kültürünü kendine şiar edinen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sorun ve talepleri yerinde çözüme kavuşturmak, birlikte yönetim anlayışı ile mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretine; Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, Mahalle Muhtarı İsmail Şahin, teşkilat mensupları, daire müdürleri ve mahalle sakinleri eşlik etti.

Muhtar İsmail Şahin ile vatandaşların istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Zeybek, mahallede yapılan belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi. Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür eden Muhtar Şahin, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi, teşekkür etti. Ziyaret ardından Başkan Mehmet Zeybek vatandaşlara Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce yetiştirilen saksı çiçeği hediye etti. 

Ziyaret ardından Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz konuşmasında; “ Cuma ziyaretleri, Belediye Başkanımızın bir geleneği. Bu dönem için üçüncü defa Karşıyaka Mahallesi’nde bulunuyoruz. Yapılan hizmetler yerinde görülüyor, eksiklikler tespit ediliyor. Bu gelenek önümüzdeki dönemde de devam edecek. Bizler en iyi hizmeti yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

3 farklı dosyadan 2 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası olan şahsı polis yakaladı 3 farklı dosyadan 2 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası olan şahsı polis yakaladı

Gönül Belediyeciliği şiarı ile hareket ederek her hafta farklı bir mahallede ziyaret gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Belediye Başkan Mehmet Zeybek ise konuşmasında; “ Bu hafta Cuma namazını Karşıyaka Mahallesi’nde eda ettik. Sayın Vekilimiz, Merkez İlçe Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ile birlikte muhtarımızı ziyaret ettik, hemşehrilerimiz ile hasbihal ettik. Muhtarımız ve vatandaşlarımıza hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin mübarek üç aylarını tebrik ediyorum. Cumamız mübarek olsun” dedi.

Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven ise; “ Sayın Başkanımız, Merkez İlçe yönetimimiz ve Başkan yardımcılarımız ile birlikte Karşıyaka Mahallesi’ndeyiz. Çalışkan bir muhtarımız var kendisine de teşekkür ediyoruz. Üç ayların hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu. >>AYŞEGÜL CENGİZ