Başkan Yakan: Ahmetpaşa’nın vizyonu değişti

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetpaşa Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Belde Başkanı ve Başkan Adayı Eyüp Yakan, kasabada birçok çalışmaya imza attıklarını ifade ederek: “Kasabamız göç veren değil göç alan bir  belde haline geldi. Önümüzdeki dönemde şahsıma teveccüh gösterirseniz durmadan, yorulmadan, ayırmadan, ayrıştırmadan Ahmetpaşalı kardeşlerime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Vali Yiğitbaşı, Sandıklı’da vatandaşları dinledi Vali Yiğitbaşı, Sandıklı’da vatandaşları dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve il yönetim kurulu üyeleri seçim öncesi ilçe ve belde ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede hafta sonu Sinanpaşa’ya bağlı Ahmetpaşa Beldesi’nde MHP’nin belde Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, Sinanpaşa Belediye Başkanı ve Başkan adayı Eyüp Yakan, çevre kasaba başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKANIMIZ VERDİĞİ HER SÖZÜN ARKASINDA DURDU

Coşku içerisinde açılan seçim koordinasyon merkezi önünde İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek bir konuşma yaptı. Şimşek konuşmasında, başkan adaylarına gerek Afyonkarahisar’dan gerek Ankara’dan tüm destekleri vereceklerini söyledi. Şimşek konuşmasına şöyle devam etti: “Siz zaten Eyüp başkanımıza yetki verdiniz o da size beş yıl boyunca hizmet getirdi. Ancak bu hizmetleri getirmesinde en büyük desteği Milletvekilimiz Mehmet Taytak verdi. Başkanımız sizin huzurunuzda verdiği her sözün arkasında durdu. O sözün arkasında da biz durduk hizmeti huzurunuza getirdik, sizi hizmetle buluşturduk. Başkanımız bu hizmetleri çıraklık döneminde yaptı. Şimdi ustalığı da verirsek bunun iki katını yapacaktır. Maşallah bu kalabalık bu işi bitirmiş.”  

KASABAMIZA BİRÇOK HİZMET KAZANDIRDIK

Ardından konuşan Ahmetpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Eyüp Yakan, tüm kasaba halkından seçimlerde destek isteyerek şunları söyledi: “Beş yıl öncesiz değerli kasaba halkımızın takdiri ve destekleriyle belediye başkanlığını kazandık. Vekilimiz sayın Mehmet Taytak’ın destekleriyle geride bıraktığımız beş yıllık sürede bir çok hizmet yaptık. Bunlardan bazıları şöyle; güneş enerji santrali kurduk, tekstil fabrikası açtık, market inşaatımızı yaptık. Beldemize, İtfaiye garajı, kuran kursu, park ve bahçe çalışmaları, yol süpürme aracı, traktör, kepçe, yeni yollar, devlet bahçeli kavşağı, baz istasyonu, sağlık ocağı tadilatı ve tam zamanlı doktor kazandırdık. Eğitime desteklerimiz de her zaman devam etti. Aş evi kurduk. Parke ve kanalizasyon yeni gibi daha sayamadığımız birçok hizmeti beldemize kazandırdık.”

KASABAMIZ VİZYON SAHİBİ BİR BELDE HALİNE GELDİ

Yaptıkları hizmetlerin ardından kasabanın göç veren değil göç alan bir kasaba haline geldiğinin altını çizen Başkan Yakan: “Kasabamıza vizyon sahibi bir belde haline geldi. Önümüzdeki dönemde şahsıma teveccüh gösterirseniz durmadan, yorulmadan, ayırmadan, ayrıştırmadan Ahmetpaşalı kardeşlerime hizmet etmeye devam edeceğim. ‘Geçmişte izimiz, geleceğe sözümü var’ sözüyle çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız oldun” dedi.

EN AZ SEKİZ BELDEMİZDE HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ

Programda son konuşmayı Milletvekili Mehmet Taytak yaptı. Taytak konuşmasında Başkan Eyüp Yakan’a her zaman destek verdiklerini söyledi. Taytak konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Yeni dönem sayın başkanımızın hem geçen dönemden gelen tecrübeleri hem de eksik kalan projelerini tamamlama dönemidir. İnşallah beş yıl önce diktiğimiz üç hilali hep birlikte daha yukarı çıkaracağız. MHP’nin dört belediyesi var. Hepsi meydanlarda hangi sözleri verdiyse teker teker yerine getirdiler. Alınları ak, yüzleri pak. En ufak bir dedikodu duymadık, yaşamadık. Hiçbir kimse şikayetçi olmadı, çünkü kendileri MHP’nin fikir ve düşüncesini içinde özümsemiş önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diye genel başkanımız ve üreten belediyecilik anlayışıyla bugüne kadar geldiler. Bundan sonrasında özellikle Sinanpaşa’da dört beldemizi en az 8’e çıkaracağız ve hilali dalgalandıracağız.”    

AKLINDA HANGİ PROJE VARSA YAPACAĞIZ

Eyüp Başkandan övgü dolu sözlerle bahseden Milletvekili Taytak: “Eyüp başkanımız her zaman bize projelerini getirir, kasabada yaşanan sorunları getirir. Biz de onunla beraber kapı kapı dolaşır o konuyu çözeriz. Bundan sonra da inşallah aklında ne proje varsa onu da yerine getirmek için buradan söz veriyorum. Ahmetpaşa Akyar barajının da sorununu çözeceğiz inşallah. Allah izin verirse orayı yapacağız” ifadelerini kullandı.  Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.