Atatürk'e Hakaret Eden Yılmaz'a Zafer Partisi'nden Tepki

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Atatürk'e hakaret eden Şevki Yılmaz'a tepki göstererek "Bunlar Osmanlı sevdalısı değil Türk düşmanıdır." dedi.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Taş toplarken bulduğu tarihi eserleri jandarmaya teslim etti Taş toplarken bulduğu tarihi eserleri jandarmaya teslim etti

"Osmanlıyı süren soysuzları" Bu ahlaksız, hain ve cahilce cümleyi kuran Şevki Yılmaz'ın soyunun, Cumhuriyetimizin kurucularına düşman olduğu çok açık. Osmanlı'nın son padişahı Vahidüddin Mehmed 1922 yılında İngiliz zırhlısına binerek Maltaya'ya kaçmış, kaçırılmıştır. Ortada yeni bir Türk Cumhuriyeti vardır. Osmanlı nasıl ki Bir Türk imparatorluğu idi ise Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ün kurduğu Cumhuriyet de Türk'ün eseridir. Bunlar Osmanlı sevdalısı değil Türk düşmanıdır. Bu din tüccarı ve tarih bilmez cahiller Osmanlı Devleti'nin tarihsel olarak zaten son bulacağını göremeyecek kadar aptal ve haindirler. Okuyan, araştıran, milli vicdana sahip insanlarımız neyin ne olduğunu gayet iyi bilmektedir. Zafer Partisi iktidarında Türk düşmanları ulu orta yerde Cumhuriyetimizin kurucularına hakaret edemeyecektir!"