AMANSIZ HASTALIĞA 6 AY DİRENEBİLDİ

Edinilen bilgilere göre, bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden Özlem Çeküç, yaklaşık 6 aydır yoğun bir tedavi süreci geçiriyordu. Ancak meslektaşlarının tüm müdahalelerine rağmen genç doktor, yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan ayrıldı. Özlem Çeküç, çevresinde özverili çalışması ve güler yüzüyle tanınan bir hekim olarak biliniyordu.

YEŞİLADA MAHALLESİ’NDE EBEDİYETE UĞURLANDI

Genç doktorun cenaze programı da netleşti. Özlem Çeküç’ün naaşı, 26 Nisan 2026 Pazar günü (bugün) saat 10:30’da İmam Hatip Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, doğup büyüdüğü Yeşilada Mahallesi Bakacakaltı semtindeki aile kabristanlığında dualarla toprağa verildi.

SAĞLIK CAMİASI VE SEVENLERİ YASTA

Genç yaşta gelen bu acı haber; başta ailesi olmak üzere, KTÜ’deki mesai arkadaşlarını ve tüm sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Bir şifa elçisinin böyle erken bir vedası, sosyal medyada da büyük yankı uyandırırken meslektaşları taziye mesajları yayımladı.

Dikkat, Sakın Tıklamayın! Mobil Bankacılıkta Yeni Tuzak! Reklam Görünümlü Virüsle Tüm Birikimi Yok Oldu
Dikkat, Sakın Tıklamayın! Mobil Bankacılıkta Yeni Tuzak! Reklam Görünümlü Virüsle Tüm Birikimi Yok Oldu
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Fahriye Çıracı