Yerel yönetimler ve basın iş birliği konuşuldu
AGC heyetinde Başkan Yardımcısı Sezer Küçükkurt, Genel Sekreter Mahmut Emin Birliktir ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Abdüoğulları, Ömer Elçi, İsa Kuş ve Ali Osman Okşar da yer aldı.
Ziyaret kapsamında, kentteki basın faaliyetleri ve yerel yönetimlerle iş birliği konuları ele alındı. İGM Başkanı Mehmet Siper, basının toplumu bilgilendirme açısından kritik bir görev üstlendiğini ifade ederek, “Basınla iş birliği içerisinde çalışmak bizlere de güç katıyor. Ziyaretinizden memnuniyet duydum” dedi.
AGC Başkanı Artuk: "Halkın doğru bilgiye ulaşması için güçlü iletişim şart"
AGC Başkanı Önder Artuk, yerel yönetimlerle kurulan sağlam iletişimin, halkın doğru bilgiye ulaşmasında önemli bir rol oynadığını belirtti.
"Sayın Başkan’a misafirperverliği için teşekkür ederiz. Halkın doğru bilgilendirilmesi adına basın ve yerel yönetimlerin uyum içinde çalışması büyük önem taşıyor" dedi.





