Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ekipleri aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Yapılan incelemede M.A., isimli şahsın kardeşini kasten öldürme suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası ile arandığı belirlendi. Şahıs ardından yapılan takip sonrası merkeze bağlı Büyükkalecik beldesinde yakalandı. Şahıs işlemleri sonrası sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Afyonkarahisar'da kardeş katili cezaevine gönderildi
Afyonkarahisar’da kardeşini kasten öldürdüğü için 7 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan şahıs Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.
Trend Haberler
Afyonkarahisar'da saatlerce elektrik olmayacak
Galatasaray Juventus'u elerse Süper Lig 2.'si Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidecek mi?
Afyonkarahisar Spor Camiasının Acı Günü: Kick Boks İl Temsilcisi Serdar Şanlı’nın Eşi Müzeyyen Şanlı Vefat Etti
Galatasaray Juventus’a kaç kaç yenilirse elenir?Galatasaray Juventus'u yenerse, yenilirse veya berabere kalırsa ne olur?
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden Büyük Yatırım
Canavarların Efendisi Ataya Dönüş Tüm Bölümler Türkçe İzle!


