Afyon Haber

Afyon'da O Belediyeye Personel Alınacak

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek 20 personel için başvurular 8 Mart 2024 tarihinde başladı.

Abone Ol

Afyon'da O Belediyeye Personel Alınacak

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek 20 personel için başvurular 8 Mart 2024 tarihinde başladı. Beden işçisi olarak işe alınacak olan işçiler tam zamanlı ve belirli süreli görev yapacak.

İlçe Belediyesinde görev yapacak adaylar için Kimlik fotokopisi, 2 Adet Son altı ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, Sabıka kaydı belgesi ve Diploma fotokopisi ile birlikte iş başvurusu yapılabilecek.

Genel Beden işçisi olarak istihdam edilecek toplam 20 işçi alımı için iş başvurusu yapmak isteyen ilgili kişiler iş başvurularını Türk vatandaşı olmak. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. 45 Yaşını geçmemiş olmak. TCK 53. Mad. Belirtilen suçlardan mahkum olmamak. En az İlköğretim mezunu olmak. Emirdağ ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları ile yapabilecekler.

Afyonkarahisar İli Emirdağ ilçe belediyesinde görev yapacak toplam 20 Beden işçisi alımı için adaylar iş başvuru belgeleri ile birlikte iş başvurularını Yeni Mah. 3002 Sok. No: 2/14 Emirdağ/Afyonkarahisar adresine iş başvurularını belirtilen süre içinde tamamlayabileceklerdir.

Başvuru Kılavuzu için Tıklayınız.

Abone Ol