Bu yıl ikincisi düzenlenen Baba Çocuk Kampı’na 250’si çocuk olmak üzere 500 kişi katılım gösterdi. Afyonkarahisar’ın dışında pek çok ilden katılımcıların bulunduğu organizasyonda çocuklara yönelik kültürel etkinlikler de sergilendi.

Baba Çocuk Kampı’na katılan misafirler, Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini de tanıma imkanına sahip oldu. Bu yıl geçen yıllardan farklı olarak deprem bölgesinden gelen baba ve çocuklar da etkinlikte misafir edildi.

Katılımcıların büyük memnuniyet duyduğu organizasyonun, önümüzdeki yıl rekor katılımla yapılması planlanıyor.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke

“Baba Çocuk Kampı’mızın ikincisini Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştiriyoruz. Geçen sene 150 katılımcı, 300 kişiyle gerçekleştirdiğimiz organizasyonu bu sene 250 kayıtta kapattık. 250 çocukla beraber 500 misafir ağırlıyoruz. Bu sene bizler için ve Afyonkarahisar için çok önemli bir yıl. Geçen sene de öyleydi. Zaferin kazanıldığı topraklarda 100. Yılı kutlamıştık. Bu sene de Cumhuriyet’in 100. Yılını Afyonkarahisar’da Baba Çocuk Kampı ile açıyoruz. Çocuklar geleceğimizin, Cumhuriyetimizin teminatı. Onlara ne versek azdır. Bu çerçevede Kocatepe, Ayazini, Frig Vadisi gezileri olacak. İnanılmaz bir zaman geçiriyorlar.”