Afyonkarahisar’da 1 Mayıs dolayısıyla gerçekleştirilen programda, Belediye Başkanı Burcu Köksal belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar teşkilatıyla birlikte Zafer Meydanı’na yürüyen grubu karşıladı.

YÜRÜYÜŞE GENİŞ KATILIM OLDU

Düzenlenen yürüyüşte Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Hasan Karadeniz, Merkez İlçe Başkanı Murat Albayrak, parti teşkilatı üyeleri ve belediye işçileri yer aldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’ndan Yatırım Atağı: Doğanlı’ya Modern Halı Saha
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’ndan Yatırım Atağı: Doğanlı’ya Modern Halı Saha
İçeriği Görüntüle

Adsız Tasarım 669

KÖKSAL’DAN EMEK VE DAYANIŞMA VURGUSU

Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilen programda konuşan Belediye Başkanı Burcu Köksal, emekçilerin kente kattığı değere dikkat çekti. Köksal, emek ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, çalışanların alın terinin her zaman kıymetli olduğunu ifade etti. Tüm emekçilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Köksal, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlara ulaşılacağına inandığını dile getirdi. Ayrıca 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak çalışanlara sağlık ve başarı temennisinde bulundu.

KARADENİZ: MÜCADELE VE ADALET MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Hasan Karadeniz de yaptığı konuşmada 1 Mayıs’ın yalnızca bir bayram olmadığını, aynı zamanda hak arayışı ve adalet mücadelesinin simgesi olduğunu belirtti. Emekçilerin ülkenin temel gücü olduğunu ifade eden Karadeniz, Türkiye’de yaşanan ekonomik ve sosyal sorunlara dikkat çekti. Daha adil ve eşit bir düzenin mümkün olduğunu vurgulayan Karadeniz, emeğin karşılığını aldığı bir Türkiye için mücadele edeceklerini söyledi. Dayanışmanın büyütülmesi ve ortak hareket edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Muhabir: Raike Koçak