CENAZE NAMAZI YARIN ÖĞLE VAKTİ PAŞA CAMİİ’NDE
Merhum Aynur Ketenci’nin eşi; Elektrik ve Elektronik Mühendisi Oktay Ketenci ile Matematik Öğretmeni Tolga Ketenci’nin babası; Serap ve Fulya Ketenci’nin kayınpederi; Arda, Ela Nur ve Doğa Ketenci’nin dedesi olan İsmail Ketenci’nin cenaze namazı, 29 Nisan 2026 Çarşamba günü (yarın) öğle namazına müteakip Paşa Camii’nde kılınacak.
KOCATEPE ASRİ MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLECEK
Meslek hayatı boyunca Afyonkarahisar’ın yol ağlarına büyük emek veren İsmail Ketenci, kılınacak namazın ardından Kocatepe Asri Mezarlığı (B Kapısı, Pafta: 23, Parsel: 84) bünyesindeki aile kabristanlığına defnedilecek.
Afyon Ana Haber ailesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet; kederli Ketenci ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

