Yönetim, daha sonra yeni sezon için ilk görüşmeyi  Başkurt ile yapacak. Bu sezon Bölgesel Ligde yeniden  yer alacak olan  Hisarspor’da ,  yeni yönetimin belirlenmesinden sonra ilk toplantı yapılarak hedef belirlenecek.  Yeni sezonla ilgili yol haritasını çizen Yeşil-beyazlı yönetim, ilk olarak sözleşmesi ay sonunda bitecek olan Teknik Direktör Ahmet Başkurt’tan takımla ilgili rapor alacak.

Toplantının ardından açıklama yapan Murat Dede, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yeni sezon için bir değerlendirme yaptık. Öncelikle futbolcularımızın çoğunun takımda kalmak istemesi bizi mutlu etti. Teknik Direktörümüz Ahmet Başkurt’tan rapor istedik. Raporu geldikten sonra da kendisi ile bir görüşme yapacağız. Bizim ve kendisinin beklentilerini konuşacağız” dedi. 

Yol haritasını belirleyecekler!

Bölgesel Amatör ligde Salar Belediyespor’ la oynadığı Play Aut karşılaşmasında 2-1 yenerek ligde kalan  Hisarspor’da Yönetim yol haritasını genel hatları ile belirlemeye başladı.

 
Bölgesel Amatör ligde Salar Belediyespor’ la oynadığı Play Aut karşılaşmasında 2-1 yenerek ligde kalan  Hisarspor’da Yönetim yol haritasını genel hatları ile belirlemeye başladı.. Önümüzdeki günlerde ikinci bir toplantı yaparak geçmişte şampiyonluk hedefine ulaşma konusundaki eksikliklerini masaya yatırıp, düzeltilmesi gerekenleri düzeltecek olan Yönetim, takımı hedeflerine ulaştıracak olan doğru ismi bulmak için hazırlıklarına başlayacak. Listesine bazı Afyon’lu teknik adamları da alan Yönetim, bu konudaki sorunu çözdükten sonra iç transfer çalışmalarına başlayacak. Hisarspor’u önümüzdeki yıl çalıştıracak olan Teknik Direktörü bulabilmek adına yönetim çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Ahmet Başkurt ile konuşmasının ardından Yönetim yeni sezon için çalışmalarına tam olmasa bile geçtiğimiz Cuma günü yapılan toplantının ardından başladı. Şampiyonluk için çizilen hedefe ulaşılması için neler yapılması nedenlerini masaya yatıran, teknik adam, futbolcu ve yönetimin bu konudaki aksayan yönlerini genel hatları ile ele alan Yönetim,  bazı konulardan ders alınması konusunda karar birliği yaptı. Hisarspor Yönetimi şu an için kiminle anlaşılacağı konusunda bir karara varmadı. Aralarında başta Başkurt  ve Afyonlu teknik adamların da bulunduğu liste hakkında gelecek haftadan itibaren bir zihin jimnastiği yaparak, takımı şampiyonluk hedefine ulaştırabilecek kapasitedeki teknik adamları tartıya çıkartacak olan Yönetim, bu konuda yanılgıya düşmemek için ince eleyip sık dokuyacak. İsim olmamasına rağmen teknik adam listesinin kabarık olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hisarspor’un bu sezon yine şampiyonluğa oynayacak olması, bunun yanısıra Takımın mali yükünü Belediyenin çekecek olmasının birçok teknik adamın ilgisinin Hisar’ın üzerinde yoğunlaşmasına neden oluyor.