İkinci yarıda sadece üç beraberliği bulunan Mor beyazlı futbolcular, sezon sonunda büyük Afyonspor taraftarına şampiyonluk sevinci yaşatacaklarını söylediler

Spor Toto 3.Lig’de Sultanbeyli galibiyeti ile başlayan seri Muğlaspor maçıyla devam etti. Lig’de 8 maçtır bileği bükülmeyen Mor Beyaz temsilcimiz zirve ile aradaki farkı 5 puanda korumaya devam ediyor.. Zorlu Muğlaspor karşılaşmasından 3-0 galip ayrılan Mor- Beyazlılar oynadığı iyi futbolla tam not alıyor. Şampiyonluk yarışını sürdüren Afjet Afyonspor, son 4 maçında da 12puan hedefliyor.

TARİHİ SERİ

Evinde 40 maç üst üste kazanan Afjet Afyonspor’da moraller süper. Mor beyazlı futbolcular sezon sonunda taraftarına şampiyonluk hediye etmek için tek yürek oldu. Lig’de son 4 haftaya girilirken Afyonsporlu oyuncular direk ya da play-off’tan 2.Lig’e çıkacaklarına inanıyor. “Bu yolun sonu şampiyonluk” diyen Yasin ve Nihat hocanın  öğrencileri şampiyonluk için artık geri sayıma başladı. 

Son 360 dakika

Artık sona doğru gelinen Spor Toto 3. Lig’de 4 maç kalırken, temsilcimiz Afjet Afyonspor da ligi en tepede bitirmek için umutlarını kalan 4 müsabakaya çevirmiş durumda. 

Artık sona doğru gelinen Spor Toto 3. Lig’de 4 maç kalırken, temsilcimiz Afjet Afyonspor da ligi en tepede bitirmek için umutlarını kalan 4 müsabakaya çevirmiş durumda. 

Hedef 4’de 4yapmak!

Spor Toto 3. Ligde artık sona doğru gelinirken, ligin bitimi için sadece 4 maç kaldı. Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimiz Afjet Afyonspor, sezon boyunca inişli-çıkışlı bir grafik sergilerken, son haftalarda ciddi bir yükselişe geçti. Ligde oynadığı son 7 maçta 4  galibiyet elde eden ekibimiz, en yakın takipçileri Sakarya ve Darıca takip ediyor. Hedefini 3. Lig şampiyonluğu olarak direkt 2. Lige çıkmak olarak koyan Mor Beyazlılar, bu hedefe yürümek için kalan 4 maçı da kazanıp rakiplerinin  puan kaybetmesini bekleyecek. Ligde zirveyi ve play-off’u hedefleyen takımların kalan müsabakalarda nasıl sonuçlar alacağı merak ediliyor.

“Hedefimize ulaşacağız”

Muğlaspor’u 3-0’lık skor ile mağlup eden Afjet Afyonspor’da Sportif Direktör İbrahim Çelik, birlik beraberlik içinde hedeflerine ulaşacaklarının dile getirdi. 

Ligin 30’uncu haftasında evlerinde ağırladıkları Muğlaspor’u 3-0’lık skor ile mağlup eden Afjet Afyonspor’da bir engeli daha aşmanın mutluğunu yaşıyor.  Maç sonunda basının karşısına çıkan Sportif Direktör İbrahim Çelik, içeride oynadıkları  bir maçtan da galip geldikleri için mutlu oldukları ve yenilmezlik serisinin 40 maç olduğunu hatırlatarak; “Bizim için ne içeride ne de dışarı da hiçbir maçın farkı yok biz teknik ekip olarak futbolcu arkadaşlarımıza her maçımızın tek tek ele alıyoruz. Bu hafta Muğlaspor maçımız vardı, şu andan itibaren de Maltepe maçı var ve şu anda takımız oynamaya başladı Yoğun bir haftayı geride bıraktık ve futbolcu kardeşlerim bir hayli yorgun düştü birkaç gün iizn vereceğiz ve arkasından Maltepe maçının hazırlıklarına başlayacağız. Biz şu an itibarı ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ve her kim ne yaparsa yapsın şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok. Sezon başından itibaren kenetlenmiş, birlik ve beraberlik içinde olan çok güzel bir aile ortamımız var. Gerçekten büyük bir aileyiz. Şehrimiz gelişiyor, kulübümüz gelişiyor, spor şehri olma adına çok güzel gelişmeler yaşanıyor”diyerek sözlerini sonlandırdı. .