Ziyaretine gelen yaşlılar ile yakından ilgilenen Yıldırım, yaşlıların ziyaretlerinden dolayı onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Kendisini ziyarete gelenlerin nezdinde tüm yaşlıların ‘Yaşlılar Haftası’nı kutlayan Yıldırım, misafirleriyle bir süre sohbet etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ile Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sabri Çelikkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. 

İlimizdeki yaşlıların bakımları ve mevcut ortamları hakkında yetkililerden bilgiler alan Yıldırım, yaşlıların baş tacı olduklarını vurgularken, yaşlılara sahip çıkmanın gelenekler, görenekler ve inanç gereği en önemli vazife olduğunu söyledi. Sosyal devlet anlayışıyla da örtüşen bu yaklaşımın olumlu etkilerini ilimizde hissedilir derecede olmasının mutluluk verici olduğunu belirten Yıldırım yaşlılara sahip çıkan, onların ihtiyaçlarını yerine getiren ve geri kalan ömürlerini en iyi ortamlarda geçirmelerini sağlayan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.