TCDD Kamu Personeli Alacak 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 12 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 69 makine bakımcı ve 14 makine teknisyeni (motor tamircisi) olmak üzere 95 işçi alımı yapacak. KPSS şartı aranmaksızın bugünden itibaren 23 Şubat tarihine kadar başvuru yapılabilecek. 

Kaynakçı Alımı mezuniyet şartı: Meslek Yüksek Okulu Kaynak Teknolojisi, Kaynakçılık, Kaynak, Metalurji, Metal İşleri, Metalurji ve Malzeme, Metalurji Malzeme. Meslek Lisesi Metal İşleri, Kaynakçılık bölümlerinin birini bitirmiş olmak şart.

Makine Bakımcı mezuniyet şartı: Meslek Yüksek Okulu Makine, İş Makineleri, Makine Teknisyenliği, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Termik Santral Makineleri, Tesviye, Raylı Sistemler Makine Teknolojisi, Mekatronik, İş Makineleri Operatörlüğü. Meslek Lisesi Makine, Tesviye, İş Makineleri Operatörlüğü, Raylı sistemler Makine, Mekatronik.

Motor ve Makine mezuniyet şartı: Meslek Yüksek Okulu Otomotiv Teknolojisi, Makine Motor, Motor, Motor Otomotıv, Oto Elektrik ve Elektroniği, Otobüs Tamir ve Bakım, Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi, Otomotiv Metep, Otomotiv Tasarım ve İmalat, İş Makineleri Operatörlüğü. Meslek Lisesi Motor, İş Makineleri, İş Makineleri Bakım ve Onarım, Motor(dizel), İş Makineleri Operatörlüğü mezunu olmak şart.

Başvuruda bulunacak adayların 36 yaşından gün almamış olması şartı aranıyor.

Adaylar İŞKUR internet sitesi ya da alo 170 aracılığıyla başvurularını yapabilecek.

Jandarmanın bulduğu yaralı doğan koruma altına alındı Jandarmanın bulduğu yaralı doğan koruma altına alındı

Alımı yapılacak işçiler, Kocaeli, Ankara, İzmir, Sivas, Malatya, Adana, Çankırı ve Afyonkarahisar'da görevlendirilecek.