Afyonkarahisar, 23 Nisan 2017 Tarihinde saat 15.00’de öncesinde kritik maça ev sahipliği yapacak. Atmosferi yüksek maçlar için sporseverler Yeni Şehir Stadın yolunu tutacak.

Sportif alanda beklentilerin gerisinde kalan Afyonkarahisar’da Pazar günü oynanacak maçlar takımlarımızın geleceğini belirleyecek. 

Nefesler tutulacak

Afyonkarahisar, tarihi günlere bir kez daha tanıklık edecek. Pazar günü spor ateşi yanmış olacak. Futbol oynanacak maçlar sporseverler için adeta şölen olacak. Ancak taraftarlar için ise heyecanı yüksek, atmosfer yaşatacak. Pazar günü Yeni Şehir Stadındaki BAL Ligi’ne katılma mücadelesinde Yeşil Beyazlı iki renkdaşlardan biri sevinecek, diğeri üzülecek. 

 ‘BAL’ Mücadelesi

Bölgesel Amatör Ligde bu sezon hedefinden erken kopan Hisarspor,  Afyonkarahisar Süper Amatör Küme Şampiyonu Salar Belediyespor ile Play-Aut maçına çıkacak. Yeni Şehir Stadında Pazar günü 15.00’de oynanacak maç iki takım açısından da oldukça önemli. BAL Ligine devam etmek isteyen Hisarspor, tekrar BAL’a çıkmak için mücadele veren Salar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Şuhut Salarlı taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen maçın atmosferi de yüksek olacak. 

Şampiyon kupasına kavuşuyor

Afyonkarahisar Süper ligde şampiyon olan Salar Belediyespor ,Amatör Süper Lig şampiyonluk kupasını kaldırmanın coşkusunu yaşayacak.

Bu hafta Hisarspor ile yapacağı Play Aut maçı sonunda Salar belediyespor amatör Süper Lig şampiyonluk kupasını kaldırmanın coşkusunu yaşayacak. Afyonkarahisar Amatör Süper Lig’de Emirdağspor’u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Salar Belediyespor, tarihinde yaşadığı bir çok  şampiyonluk yaşadığı ligin kupasını kaldırmaya hazırlanıyor..

“BU BAŞARI HERKESİN BAŞARISI”

Antrenör Ahmet Asiltürk, “Sezon başında koymuş olduğumuz hedefimize haftalar öncesinde ulaştık. İstediğimiz gibi bir sezon geçirdik ve tarihinde ikinci kez Salar Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lig’e çıkma maçı olan Play Aut maçına çıkardık. Bunu başarmak kolay olmadı, tüm Salar olarak kenetlenerek birlik ve beraberlik içinde bunu başardık. Şampiyonluk kupası kaldıracağımız bu maçı galibiyet tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Bu başarı sadece Salar Belediyespor’un başarısı değil, bu başarı yönetimiyle, futbolcusuyla ve taraftarıyla bütünleşen Salar’ın başarısı. Onun için tüm Salar halkını bu mutlu günümüzde yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 

“Bu işi başaracağız”

Yeşil beyazlı Salar Belediyespor takımının başarılı yöneticisi Nurettin Baştürk, Hisarspor ile oynayacakları play aut karşılaşması öncesinde takıma son derece güvendiği dile getirdi.

Süper amatör ligde Emirdağspor takımını yenip şampiyonluğunu ilan eden Salar Belediyespor, Bölgesel Ligde yer alan Hisarspor ile play of  maçına tamamen kilitlenmiş durumda. Yeşil beyazlılar, bu zorlu maçın havasına girerken, yönetim takımın Bölgesel lige çıkacağından emin. Salar Belediyespor’un takımının başarılı yöneticisi Nurettin Baştürk, zorlu maç öncesinde takıma çok güvendiğini ve Bölgesel lige mutlak çıkacaklarını belirtti. Baştürk, Hisar ile oynayacakları play of maçı ile ilgili olarak rakiplerini izleme imkanı bulduklarını belirterek “Rakibimizi mercek altına aldık. Gerek yönetim, gerekse teknik heyet rakibimizi yakından görerek bilgiler topladı. Topladığımız bilgilere göre defans hattı çok kuvvetli ve uzun bir rakip ile mücadele edeceğiz. Yalnız bu blok ağır bir blok bu yüzden bizim hızlı hücum oyuncularımız ile gol yollarında etkili olacağımızı düşünüyorum. Rakibimiz az gol atıp az gol yiyor, buna göre önlemlerimizi alacağız. Ben inanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde olursak biz ilk maçta işi bitirip Bölgesel lige çıkarız” dedi.