TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Mor-Beyazlı temsilcimiz Afjet Afyonspor ligin ikinci yarısının ikinci maçı olan Mersinspor maçı hazırlıklarını, dün Zafer Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör İbrahim Çelik önderliğinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular ilk olarak düz koşu ve ısınma hareketleri yaptılar. Ardından 5’e 2 top çalışması yapan temsilcimiz, antrenmanın ana bölümünde tam sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde soğuma hareketleri ve düz koşu yapan Mor-Beyazlı temsilcimiz, Mersinspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Yapılan hazırlıkların ardından takım içi arkadaşlıktan ve performanstan memnun olan Teknik Adam İbrahim Çelik, ligin ikinci maçında da galibiyet almak istiyor. Yapılan antrenmanlarda futbolcularını hem fizik hem de psikolojik olarak ligin ikinci yarısına hazırlayan Çelik, sezon sonunda kümede kalacaklarına inandıklarını dile getirdi.

 Çelik Galibiyet istiyor

Mor-Beyazlı temsilcimiz Afyonspor’ un Teknik Direktörü İbrahim Çelik, takımın başında çıktığı ilk resmi müsabakada bir galibiyet aldı.  İbrahim Çelik, kendi tesislerinde ligin ikinci yarı hazırlıklarını dün yaptıkları antrenmanla tamamladı. Takımın son durumundan gayet memnun olan Teknik Patron Mersin maçından üç puan bekliyor. İlk maçta galibiyet alarak artık özlenen tabloya yeniden kavuşmak isteyen Mor-Beyazlı temsilcimizde futbolcuların morallerinin yerinde olması da memnuniyet yaratıyor.

Moraller Yerinde

TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Mor-Beyazlı temsilcimiz Afjet Afyonspor’da önceki gün ikinci yarının ikinci maçı olan Mersinspor’a son prova yapıldı. Sahaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacak olan Mor-Beyazlı temsilcimizde futbolcuların morallerinin yüksek olması ve antrenmanlarda hırslı olmaları teknik heyette sevinçle karşılanıyor. İkinci yarıya üç puanla başlamak isteyen Mor-Beyazlı temsilcimiz Afjet Afyonspor Pazar günü seyirci desteğini arkasına alarak sahada üç puan arayacak.

Futbolcular inançlı

Mor-Beyazlı temsilcimiz Afyonspor’un başarılı futbolcuları, galibiyete inanıyor. Bu sezon ikinci kez karşılaşacak olan takımlardan ilk maçı temsilcimiz Afjet Afyonspor kazanmıştı. Evinde da rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran temsilcimiz, lige üç puanla merhaba demişti. Ligin ikinci yarısının ilk maçında da kendi saha ve seyircisi önünde Mersinspor’u devirmek isteyen temsilcimiz, ikinci yarıya umutlu başlamak istiyor. Yapılan antrenmanlar ve hazırlıkların sonuna gelinirken, temsilcimizin başarılı futbolcuları da galibiyete inanıyor. Bu hafta kendi evlerinde oynayacakları maçta mutlak üç puan için adeta savaşacak olan futbolcular, galibiyetin geleceğine inanıyor.