Yepyeni bir yönetim ve kadro ile yola çıktıklarını ifade eden Başkan Öztopbaş; “"Burada bir olup diri olacağız. El ele verip güzel takımımızı hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.

“Profesyonel Lige çıkacağız”

Yeni sezon hazırlıklarına birkaç gün içerisinde başlayacakların ve Sandıklıspor’un kısa sürede hak ettiği yerlere geleceğine inandıklarını ifade eden Mehmet Öztopbaş; “Burası büyük bir ilçe. Futbol kültürü gördüğüm kadarıyla üst seviyede. Neredeyse futbol burada herşey gibi. Biz öncelikle burada bir olup diri olacağız. Her birlikte el ele takımımızı en iyi yerlere taşımalıyız" diye konuştu.

“Bizim için alt yapı önemli”

Oluşturulan yönetim ve teknik heyetin ardından takıma kazandırılan transferler hakkında da konuşan Sandıklıspor Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş; “ Bildiğiniz üzere takımımıza şu ana iç ve dış transferde 13 oyuncu kazandırdık. Hepsi de kaliteli ve karakterli oyuncular. Tabii transfer çalışmalarımız bir yandan devam ederken yeni sezon hazırlıklarımıza da kendi tesislerimizde start vereceğiz. Bu arada uzun süreli altyapılı projemizi de hayata geçirmeyi plânlıyoruz. Şunu biliyoruz ki altyapı çok önemli bir olay, liglerde başarılara imza atan çoğu takımın altyapısı adeta dinamo gibi işliyor. Biz altyapıya da eğilerek dışa bağımlılığımızı zamanla yok edeceğiz. Bence Afyonkarahisar’ın ve Sandıklı'nın çocuğu ekmek yemeli” ifadelerine yer verdi.

“Taraftarın yeri ayrı”

Son olarak taraftar konusuna da değinen Öztopbaş; “"Taraftar bir takımın 12. adamıdır. Kimi zaman maç kazandırır, kimi zamanda maç kaybettirir. Taraftarımızla bir bütün olup bu sezon hak ettiğimiz mutlulukları, heyecanları ve şampiyonlukları yaşayacağız inşallah. Taraftarımız yeter ki bizim arkamızda olsun, her ne olursa olsun arma sevdasından vazgeçmesin. Takım her şeyiyle bir bütündür. Ne bizsiz ne de onlarsız başarıya ulaşılamaz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

“Yeni sezonda hedefimize ulaşacağız”

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Sandıklıspor’un en önemli transferlerinden bir tanesi olan Feyzullah Selman, Sandıklıspor’da yeniden forma giyeceği için çok mutlu olduğunu ve başarı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Uzun bir süre sonra yeniden eski takımına dönen ve bu sezonda yeniden anlaşan mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, yeniden Sandıklıspor taraftarının karşısına çıkacağı için sabırsız ve heyecanlı olduğunu dile getirdi. Sandıklıspor’u yeniden eski günlerine çıkarmak istediklerini de hatırlatan genç oyuncu; “ Buraya Sandıklı’yı eski günlerine kavuşturmak adına geldim. İnşallah hep beraber başarılı olacağız” ifadelerine yer verdi.

“Yine iddialı olacağız”

Açıklamalarına devam eden Feyzullah; “ Geçtiğimiz sezon sona erdiğinde ilk olarak eski takımım Uşak’tan teklif aldım. Tabii formasını giymiş olduğum birçok takımdan da teklif aldım fakat, kendi memleketimin takımını tercih ettim. Burada güzel günlerim geçmişti, inşallah yeniden eski günlerimize kavuşacağız” dedi.

“Hedefimizi 3.ligdir”

Sandıklıspor’un yer alacağı grup’ ta güçlü ve pes etmeyen bir ekip olacağını da belirten Feyzullah; “ Rakiplerimize kolay kolay boyun eğecek bir takım değiliz. İnşallah el ele Sandıklı’yı yeniden hak ettiği yerlere getireceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı. .