Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan teknik toplantının ardından başlayan U-13 Türkiye  Erkekler Basketbol şampiyonası dün oynanan final karşılaşması ile sona erdi. . Afyon Atatürk Spor Kompleksindeki salonlarda oynanan müsabakalar heyecanlı saatler yaşanmasını neden oldu.. 

Heyecan sona erdi!

32 takımdan oluşan U-13 Türkiye Erkekler Basketbol şampiyonası Afyonkarahisar’a da ayrı bir heyecan yarattı. U-13 Türkiye  Erkekler Basketbol şampiyonası takım oyuncularının yanı sıra ailelerinin de büyük ilgi gösterdi.r. Afyon Atatürk Spor Kompleksindeki salonlarda oynanan karşılaşmalar gruplar halinde oynandı. 28 Mayıs’ta başlayan basketbol maçları Darüşşafaka Doğuş-Bandırma Kırmızı maçı ile start alan karşılaşmada dün final karşılaşması ile sona erdi.. 

Anadolu Efes Fenerbahçe finalde

Dün oynanan final karşılaşmalarından sonra Anadolu Efes ile Fenerbahçe final karşılaşmasında karşı karşıya gelirken, Daruşşafaka ile Karşıyaka 2’lik 3.’lük maçına çıktı. Dün oynanan final karşılaşmaları yine nefesleri keserken, basketbol severler heyecan dolu dakikalar yaşadı.