16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için İhsaniye’de saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, ilk önce Gazlıgöl Belediye Başkanı Selehattin Keskin’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hatice Özkal’la Afyonkarahisar’da beraber çalıştıklarını ifade eden Gazlıgöl Belediye Başkanı Selehattin Keskin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

“Hatice hanımın Afyonkarahisar için çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Yine şehrimiz için güzel hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. Ve 16 Nisan’da da güzel bir sonuçla karşılaşacağımıza inancımız tamdır. Gazlıgöl’de kendisini ağırlamaktan dolayı çok memnunuz.”

“İhsaniye bizi şaşırtmayacak”

Başkan Keskin’in meslektaşı olduğunu dile getiren Özkal da bugün burada Milletvekilli ile Belediye Başkanı olarak karşılaşmaktan dolayı da çok mutlu olduğunu belirtti.

‘Yeni Anayasa çalışmalarını bugün İhsaniye ilçesinde sürdüreceğiz’ diyen Özkal, şunları kaydetti:
“İhsaniye her zaman AK Partiye güzel destekler vermiştir. Yine öyle olacaktır. Afyonkarahisar geneli itibariyle bakıldığında Türkiye ortalamasının üzerideyiz. 16 Nisan’da da böyle olacak inşallah. Bundan eminiz yani. İhsaniye Beldeleriyle birlikte yüksek oy potansiyeli var. Bunu biliyoruz. İhsaniye 16 Nisan’da bizi şaşırtmayacak, sürpriz olmayacak bir sonuç çıkacaktır”

Özkal, Belediye ziyaretinin ardından Gazlıgöllü kadınlara yeni anayasa hakkında açıklamalarda bulundu.

“Köylüoğlu ‘Evet’ dedi”

Özkal, Aşağı Tandır Köyünde ‘Köylüoğlu’ Kuru Meyve ve Gıda Üretim Merkezini ziyaret ederek, 45 istihdamı sağlayan firmayı tebrik etti.

1200 metre kare kapalı alanda 62 il ve 4 ülkeye ihracat yapan Köylüoğlu İşletme Müdürü Mustafa Uslu, şöyle konuştu:

“İran, Fas, Mısır ve Suudi Arabistan’dan ithal ettiğimiz ürünler, buraya gelir. Buradaki işlemelerden sonra ülkemizin 65 İline ve 4 ülkeye pazarlamasını yaparız. Köylüoğlu olarak, geçen yıl Afyonkarahisar’da vergide 37. Sıradayız. Bu yılda 25 ile 30 arasında olacağız galiba. Şehrimizde de rekortmenler arasındayız. ”

Uslu, 16 Nisan’da yapılacak referandumda tüm çalışanlar olarak ‘Evet’ diyeceklerini kaydetti.
Özkal, İşletme Müdürü Uslu’ya helal kazanç ve bol rızık temennisinde bulunarak, yeni anayasa hakkında çalışanlara açıklamalarda bulundu.