15-16/22-23 Nisan tarihlerinde Elif’in Düşleri etkinliği ve kaçırılmayacak kampanya fırsatları Özdilek misafirlerini bekliyor.

21 yıldır Afyonkarahisar ve çevre illere perakende sektöründe hizmet veren Özdilek Afyonkarahisar AVM, nisan ayına özel kampanyalar ve etkinliklerle açılış yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. 

1996 yılından beri kaliteden ödün vermeden Afyonkarahisar’a hizmet veren ve Özdilek Holding’in ilk göz ağrılarından olan Özdilek Afyonkarahisar AVM, 21 yıllık hizmet hayatı boyunca müşterilerine güler yüzlü ve kurumsal nitelikte hizmetler sunmuş, Afyonkarahisar halkı tarafından kısa sürede benimsenmiştir. Gerçekleştirilen sosyal ve kültürel aktivitelerle takdir toplayan Özdilek, bu yıl da yeni yaşını birbirinden eğlenceli etkinlikler ve kaçırılmayacak fırsatlarla kutluyor. 

GÖSTERİLER ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

Çocukların en sevdiği çizgi filmlerden olan Elif’in Düşleri, 15-16 ve 22-23 Nisan tarihlerinde Özdilek’te çocuklarla buluşacak. İki hafta sonu boyunca sahne alacak gösteriler günde üç seans olarak yapılacak. Çocuklar, sevilen karakter Elif ile saat 13.30, 15.30 ve 17.30’da buluşacak. Gösteriler ücretsiz olarak izlenebilecek. 

Etkinliklere katılan çocuklara, 21. Yıl anısına çeşitli hediyeler verilecek. Bunların yanı sıra Özdilek, 23 Nisan’da 21. Yaşını misafirleri ile birlikte pasta keserek kutlayacak. 21. Yıl coşkusuna etkileyici gösterileri ile zeybek ekibi de ortak olacak.