Yaşanan kazada 2’si park halinde olan 4 araçta maddi hasar oluştu.

Trafik akışının yoğun olduğu çevre yolu Organize Sanayi Bölgesi kavşağında dün öğle saatlerinde şehir içi halk minibüsü ile özel bir otomobilin çarpışması sonucunda kaza meydana geldi. Kütahya’dan yola çıkan ve Konya’ya gittiği öğrenilen 43 BD 547 plakalı özel otomobil çevre yolu OSB kavşağından geçişi esnasında şehir merkezinden Organize Sanayi Bölgesi’ne yolcu taşımacılığı yapan 03 M 0332 plakalı şehir içi halk minibüsü çarpıştı. 

PARK HALİNDEKİ BELEDİYE ARAÇLARI DA HASAR GÖRDÜ

Işık ihlalinin ve dikkatsizliğin neden olduğu kazada minibüse çarpmamak için manevra yapan Hikmet Güney yönetimindeki araç önce 03 M0332 plakalı minibüse ardından ise kavşakta bakım onarım çalışmaları yapan Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait 2 kamyonetten birine çarptı. Park halindeki Belediye’ye ait kamyonet ise çarpışmanın şiddetiyle önünde duran Afyon Belediyesi’ne ait diğer kamyonete çarptı. 4 aracın da hasar gördüğü kazada özel otomobil kamyonetin altına sıkıştı. Araçta buluna Hikmet Güney’in eşi hafif şekilde yaralandı.

BİR KİŞİ HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Meydana gelen trafik kazasının ardından kavşaktaki trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Olay yerine gelen trafik ekipleri tarafından kaza kırım raporu hazırlanırken kavşakta bulunan Mobese kameralarından da kaza anı incelenerek kusurlu aracın tespiti için sürücüler karakola götürüldü. Kazada hafif şekilde yaralanan vatandaş olay yerine gelen Ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Meydana gelen kazada 4 araçta da maddi hasar oluştu.