Son üç maçtaki performansı ve mücadelesi ile 7 puan toplayan Mor Beyazlılar pazar günü deplasmanda oynayacakları maçın tatbikini Perşembe günü yaptılar. Tunçer, futbolcularını dün  gol ve şut çalışmasından sonra kampa aldı.

Rövanşı vermeyeceğiz

Afjet Afyonspor, evinde farklı yendiği Ordu maçına hem ikili averajı lehine çevirmek, hem de rakibini yenip zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek için çıkacak. Prova esnasında kaleyi şut ve gol yağmuruna tutan Mor Beyazlılar’ın hırsı ve kazanma azmi, teknik heyetin galibiyet umudunu arttırdı. Teknik Direktör Yasin Tunçer, aynı hırsın pazar günkü maça taşınması yönünde futbolcularını uyardı.

Hata yer yok

Ordu maçının zor geçeceğini dikkate alan ve yapılan antrenmanlarda hata konusunda sürekli futbolcularını uyaran başarılı teknik adam, özellikle kanat organizasyonlarına ağırlık verdi. Yasin, Murathan, Fatih yada Oltan ile sürekli gol aratan Tunçer, Ordu maçında kanatların çok iyi çalışmasını, ofansın da son vuruşlarda etkili olmasını istedi. Tunçer’in orta alanı Yasin, Ali ve Emrullah’tan oluşturmayı planlıyor.

Tek idman yapıldı

İdman sürecinin ikincisini günde çift çalışma ile geçiştiren Tunçer, dünkü antrenmanda maçın provasını yaptırdı. Dün şut ve gol çalışmasından sonra istirahate çekilecek olan Mor Beyazlılar, Ordu maçı için yola çıkacaklar. Mor Beyazlılar’ın maç saatini il dışında yapacağı kampta bekleyeceği ifade edildi.

Şampiyonluğa inanıyoruz!

Afyon antrenmanında Kulüp Başkanı Salih Sel görüşen genel Menajer İbrahim Çelik, “Takımımızın motivasyonu çok iyi durumda. Şampiyonluğa inanıyoruz, vazgeçmiyoruz” dedi.

Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, hafta sonu oynanacak Orduspor maçı hazırlıklarını sürdüren Afyonspor’un antrenmanını takip etti. Yeni Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanı takip eden Başkan Sel, galibiyet serisinin devam etmesini arzuladıklarını ifade etti. Afyon antrenmanında Kulüp Başkanı Salih Sel görüşen genel Menajer İbrahim Çelik, “Takımımızın motivasyonu çok iyi durumda. Şampiyonluğa inanıyoruz, vazgeçmiyoruz” dedi.

TAKIMIMIZIN HAVASI İYİ

Genel Menajer İbrahim Çelik şunları söyledi; “Afyonsporumuz ikinci yarıda iyi bir ivme yakaladı. Hem galibiyetlerden dolayı takımımızı kutlamak hem de yöneticilerimiz ile durum değerlendirmesi yapmak amacıyla takımımızı başkan ziyaret etti.. 3 maçlık galibiyet serisi bizleri memnun etti. İnşallah bu galibiyet serisi uzun haftalar devam edecek, takımımız oyunu geliştirerek daha iyi bir performans ortaya koyacaktır.”

DAHA ÇOK MAÇ VAR

“Takımımızın motivasyonu çok iyi durumda. 3 haftalık bir seri yakaladık. Ancak bu bizi asla rehavete sürüklememeli. Önümüzde daha kazanılması gereken çok maç var. Şampiyonluk için daha hiçbir şey bitmiş değil. Biz her maçımızı final maçı olarak görüp, ona göre mücadelemizi ortaya koymalıyız. Temennimiz daha mücadeleci ve hırslı bir Afyonspor’u sahada görmektir. Bu mücadele olduktan sonra başarı da gelecektir. Biz şampiyonluğa inanıyoruz, vazgeçmiyoruz.”

DESTEK OLMALIYIZ

“Takımımız her maça galibiyet parolasıyla çıkıyor. Hafta boyunca çalışmalarını bu yönde sürdürüyor. Ligin başından beri talihsiz puan kayıpları yaşadık. Ancak artık önümüze bakmamız gerek. Hamdolsun takımımız son haftalarda iyi bir ivme yakaladı. Tüm şehir olarak bizlerde desteğimizi son ana kadar sürdürmemiz gerek. İnşallah biz bu sene lig atlayacağız. Tüm enerjimizi buna vermeliyiz.”

Tek tek bakıyoruz

Kalan 10 maçı da kazanmak istediklerini belirten Afjet Afyonspor takımının başarılı teknik adamı Yasin Tunçer “Önce Ordu” dedi.

Orhangazi maçını farklı deviren Afjet Afyonspor da Teknik Direktör Yasin Tunçer, daha maçlarının bitmediği daha geride on maçın olduğunu dikkat çekti. Şampiyonluk yolunda ilk rakiplerinin Ordu olduğunu belirten Tunçer, “Biz kazanalım, rakiplere sonra bakarız.” dedi. 

ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAK

Orhangazi maçında takımın savaşmasının ve ortaya koyduğu futbolun olumlu olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, bu birlikteliği kalan karşılaşmalara da taşımaları gerektiğini söyledi. Tunçer “Bu hafta deplasmanda lig sonuncusu  ile oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Taraftarımızın desteğini arkamıza aldığımız takdirde neler yapabileceğimizi iyi biliyoruz ancak bu hafta bundan mahrum olabiliriz. Bunun için çalışacağız” şeklinde konuştu. 

Ligde zor hafta 

Temsilcimiz Afjet Afyonspor Pazar günü lig sonuncusu Orduspor’a konuk olacak, Darıca’da ligin en az gol yiyen iki takımı Darıca ve Sakarya nereye koşacak?

24 maçta yediği 19 golle ligin en az gol yiyen ikinci takımı olan Sakaryaspor Pazar günü yaz saati uygulamasına göre saat 14.30’da deplasmanda 18 golle en az gol yiyen takım unvanına sahip Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Sakaryaspor’un konuk olacağı Darıca lider Afjet Afyonspor’dan 5, Sakaryaspor 9 puan geride. Daha çok ligde zirveyi değil, ikincilik mücadelesini andıran karşılaşmayı kazanmak için çalışacak olan Sakaryaspor kendine güveniyor ama lider takılmıyor. Lider bu hafta deplasmanda lig sonuncusu Orduspor’a 14.00’te konuk olacak, beklentiler üç puan üzerinde.