Orhangazi karşılaşmasında aldıkları üç puan ile şampiyonluk yarışında en yakın rakibinin  5 puan ilerisindeki yerini koruyan Afjet Afyonspor’da ara vermeden çalışmalara başlandı. Üst üste iki zorlu maça çıkacakolan Afjet Afyonspor’da ilk hedef; 5 Mart Pazar günü saat 14.00’te 19 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Orduspor. Sonraki adım ise 12 Mart günü saat 14:30’da Yenişehir Spor
Kompleksi’nde oynanacak Diyerbekir maçı  olacak.

Ömer çelik  Cezalı

54 puanla ligin1.sırasında bulunan temsilcimiz Salı günü Yeni şehir kompleksi yan sahalarda Stadı’nda yenileme antrenmanı yaptı. Orhangazi maçında uzun süre oyunda kalanlara ve diğer oyunculara ayrı programın uygulandığı antrenmana tüm oyuncular eksiksiz katıldı. Ömer Çelik’in cezalı olacağı maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizde sarı kart cezaları olan Ali, İsmet, Nazmi Orduspor karşılaşmasında formalarını tekrar giyebilecek.

Hazırlıklara başladı

Orduspor maçının zor geçeceğini belirten teknik direktör Yasin Tunçer, “Orduspor’a konuk
olacağız. Bizi zor bir deplasman ve hatta zorlu birkaç haftalık süreç bekliyor. Kısa aralarla üst üste maçlar oynayacağız. Rakibimiz de küme düşmemeye oynayan ve ciddi bütçelerle kurulmuş bir takım. Oyuncu kadrosu da geniş ve kaliteli. Ancak biz onları yenebilecek güçteyiz. Hazırlıklara bugün başladık. Takımı biliyoruz. Onlar dabizi biliyor. Her hafta herkes birbirini takip ediyor. En iyi şekilde hazırlanıp maçımıza gideceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Kazanan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Her hafta 1 eksik

Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Afjet Afyonspor’un yakasını talihsizlikler bir türlü bırakmıyor. Mor beyazlılarda bu hafta da kaptan Ömer Çelik cezalı oldu

Ligde kısıtlı kadro ve imkanlarla şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Afjet Afyonspor’da, eksik futbolcular bir türlü bitmiyor. Sezon içerisinde Murathan’ın  uzun süreli cezalılarının yanı sıra yaşanan sakatlılar ve 4.sarı kart cezaları da teknik heyeti fazlasıyla zor duruma düşürdü. Denizli  Belediye maçında sarı kart gören İsmet Nazmi, Ali Orhangazi maçında, yerlerini alamaz iken şimdi de ligde çok önemli olan Ordu Deplasmanında kaptan Ömer Çelik, Orhangazi maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.