Yapılan ortak açıklamada ‘Afyon Belediye Başkanlığına aday olan Uluçay ile Köksal’ın vaatlerinin çoğunluğu gerçekçi değil. Bu vaatlerin Afyon Belediyesinin kendi imkanlarıyla yapılabilmesi mümkün değil. Uluçay umudunu Ankara’ya bağlamış durumda. Uluçay’ın vaatlerinin tamamı Ankara’dan gelecek şeyler. Demek ki kendisi buradaki imkanlarla bir şey yapamayacak. CHP’nin adayı Köksal’da kavgalarıyla gündemde. Vaatlerini yerine getiremeyeceği de aşikar’ dediler

‘KÖKSAL’A OY VERMEMEK İÇİN BİNLERCE NEDEN VAR’

CHP Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’a oy verilmemesi için binlerce neden olduğunu söyleyen MHP’liler, ‘PKK’lı HDP Milletvekili Semra Güzel’in fezlekesinin oylanmasında Mecliste çekimser oy verip, sonra Afyona gelerek burada milliyetçi kesilmek ne kadar doğrudur? HDP ve TİP liler ile el ele gönül gönüle Mecliste LGBT ile ilgili basın toplantısı yapıp, Afyona geldiğinde de muhafazakar kesilmesini anlamak mümkün değil. Buna benzer binlerce neden var Burcu Köksal’a oy vermemek için. Takdir Afyon halkınındır’ dediler.

‘BURCU KÖKSAL YAPAMAYACAĞI ŞEYLERİ SÖYLÜYOR’

Taytak, Kahveci ve Belediye Başkan adayı Küçükkurt yaptıkları ortak açıklamada CHP adayı Burcu Köksal’ı da eleştirerek, ‘CHP adayı Burcu Köksal yapamayacağı şeyleri söylüyor. Vaatlerini fütursuzca halkımıza söylemekte. Bütçe imkanları belli. O vaatlerini yerine getiremeyeceği de aşikar. Neden insanları boş yere umutlandırıyorsunuz? Şimdi yapamayacağı vaatlerle koltuğa kendisini seçtirtmek, sonrasında da CHP’li diğer Belediyelerin bahanelerine sığınarak algı yaratmakta bunların mahir olduğunu milletimiz biliyor’ dediler.

‘KAVGA İLE BAĞIRIP ÇAĞIRMAYLA HİZMET OLAMAZ’

CHP Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın kendi partisiyle, kendi tabanıyla geçinemeyen bir kişi olduğunu belirten Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Belediye Başkan adayı Sezer Küçükkurt, ‘Kavga ile bağırıp çağırmayla hizmet olamaz. Kavgaların baş aktörü olan bir kişinin Afyon Belediye Başkanı olması demek yeni kaosların yaşanacağı demektir. Böyle bir kişi Afyonda bürokratlarla, ilgililer ile nasıl geçinebilecektir? Uyumsuz bir yapıda olunması Afyona zarar verecektir’ dediler.

 ‘ULUÇAY’IN İL BAŞKANLIĞINI GÖRDÜK’

Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan adayı Hüseyin Uluçay’ın İl Başkanlığı döneminde ulaşılması zor bir kişi olduğunun görüldüğünü ifade MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, ‘O tarihleri kısaca hatırlamakta fayda var. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz atasözünün ne kadar doğru olduğunu biliyoruz. Belediye Başkanlığı İl Başkanlığından daha yoğun ve tüm mesainin harcanması gereken bir görevdir. Bu konuda hemşerilerimiz her şeyi daha iyi bilmektedir’ dedi.

‘ULUÇAY’IN UMUDU ANKARA’

MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci’de, ‘Hüseyin  Uluçay’ın vaatlerinin çoğunluğu, 2019 yılında o tarihte partisinin yine böyle Belediye Başkanlığı seçimi için söz verdikleri ile aynı. 5 yılda o vaatlerin yerine getirilmediğini hemşerilerimiz bilmekteler. Şimdi aynı vaatleri tekrar ısıtıp hemşerilerimize sunmak, öncelikle Afyonluların aklıyla alay etmekten başka bir şey değildir. Ayrıca Uluçay’ın diğer vaatlerine bakınca, bunların hemen hepsi Ankara’dan yapılacak şeylerdir’ dediler.

‘2 BİN KONUTU NASIL YAPACAK?’

Taytak ve Kahveci, Uluçay’ın toplu konut ile ilgili vaadinin gerçekçi olmadığını vurgulayarak, ‘Hükümet şimdi deprem bölgesindeki konutlar ile uğraşırken, oraya finansman sağlamaya çalışırken, Afyona nasıl 2 bin konut yapılacaktır? Gerçekçi olmak ve halkımızı boş vaatler ile kandırmamak gereklidir. MHP’nin vaatleri ise hepsi gerçekçidir ve Afyon Belediyesinin imkanlarıyla yapılacak olan hizmetlerdir. Bizim adayımızın verdiği sözler yerel imkanlarla yerine getirilebilecek olanlardır. Bunları da gerçekleştireceğiz’ dediler.

‘CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞIYIZ’

‘Biz Cumhur İttifakının ortağı olarak elbette Ankara’dan da gerekli desteği alacağız. Ama ya Allah korusun hiç beklenmedik gelişmeler olur ve Ankara’dan destek alınamazsa ne olacak? Vah vah tüh tüh biz şu nedenden, bu nedenden dolayı onlar gibi vaatlerimizi gerçekleştiremedik diyemeyiz. Bizim adayımız Sezer Küçükkurt beyin vaatleri Afyon Belediyesinin imkanlarıyla gerçekleştirilecek olanlardır ve bizde o vaatlerin arkasındayız’ diyen Taytak ve Kahveci halkımızın ayağı yere basan vaatlere inanması gerektiğini söylediler.

‘PROJELERİMİZLE HALKIMIZA HİZMET EDECEĞİZ’

Afyonspor Puanını Artırmaya Odaklanıyor Afyonspor Puanını Artırmaya Odaklanıyor

Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarının verdiği sözlerinin arkasında olduklarını vurgulayan MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, ‘Tüm MHP adaylarının sözleri bizim teminatımızdadır. Onlar o sözleri vermeden önce istişare ediyoruz. Biz şimdi diyoruz ki, NE AKP NE CHP. PROJELERİYLE MHP. Milliyetçi Hareket Partisi tüm kadrolarıyla Belediyelerde hizmet etmeye yetkindir ve verilen tüm sözleri yerine getirecek kudrete sahiptir. Afyon genelinde yarın büyük bir zafer kazanacağımıza inanıyoruz, halkımıza güveniyoruz’ dediler.