Afyonkarahisar PTT mobil aracı dün itibariyle hizmete başladı. Test işlemi için Anıt Park önünde hizmet veren mobil araç önümüzdeki günlerde kenttin çeşitli mahallerinde hizmete devam edecek. 

Büyük mobil araçlarda 1 gişe yer alıyor. Araçlar, vatandaşların PTT hizmetlerinden rahatlıkla yararlanabileceği ergonomiye sahip bulunuyor. Afyonkarahisar’da hizmete test işlemine başlayan PTT mobil araç hakkında bilgiler veren PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, test işleminin güzel geçtiğini ifade etti. Örsdemir şöyle konuştu: “Mobil aracımızı bugün itibariyle hizmete sunuyoruz. Mobil aracımız haftanın belirli günlerinde belirli yerlerde halkımıza hizmet verecek. 2 Mayıs tarihi itibariyle hizmete başlayacağız. Şuan test aşamasındayız. Gayet güzel gidiyor. Halkımıza bu hususta daha yakın olacağız. Mobil aracımızda PTT binasında ne işlem yapılıyorsa tamamı yapılacak. Bu hususta bizden hizmet alan Afyonkarahisar halkı mahallerinde hizmet almış olacak.”

Daha hızlı hizmet sunacak

PTT Başmüdürü Örsdemir, mobil araçların vatandaşa hizmeti yerinde sunma anlayışı doğrultusunda faaliyete geçirildiğini belirterek, “Mobil araçlar, acil ihtiyaç duyulan mahaller ile fuar, açılış, ulusal veya uluslararası gösteri ve toplantılarda, şehir merkezinden uzak sanayi bölgelerinde ve Evrensel Posta Hizmet Yükümlüsü olan Şirketimizin Evrensel Posta Hizmetleri kapsamında tanımlanan yerleşim birimlerinde hizmetlerimizin daha hızlı ve etkin bir şekilde müşterilerimize sunulmasını sağlayacak.”

“Vatandaşlarımızın hayatı kolaylaşacak”

PTT hizmetlerinin şubeler ve acenteliklerle birlikte mobil araçlarla da Afyonkarahisar’ın her noktasına kadar ulaştırılacağına işaret eden Örsdemir; “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya, huzur, mutluluk ve refahını artırmaya yönelik hizmetlerimizi her geçen gün geliştirip çeşitlendirmeye devam ediyoruz. PTT mobil araçları da bu çerçevede hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz arasında yer almaktadır” diye konuştu.