Minik öğrencilerin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonundaki programına çok sayıda davetli katıldı. Daha sonra program miniklerin Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başladı.

Özel Nar Tanesi anasınıfı öğrencilerinin ‘Biz Seni Görmeden Sevdik’ temalı Kutlu Doğum Haftası özel etkinliği büyük ilgi gördü. Program sırasında duygulu anlar yaşanırken, minik öğrenciler katılımcılardan büyük bir beğeni aldı.
Özel Nar Tanesi Anaokulu Kurucu Başkanı Sümeyye Çengelci, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla öğretmenlerin ve öğrencilerin büyük emek harcadığını belirtti.

Çengelci, şöyle konuştu:  “Bugün burada kâinatın efendisinin, kâinatın incisinin, gönüllerin sultanının kutlu doğum sebebiyle bulunuyoruz. Bu programı yapmaktaki amacımız çocuklarımıza birazda olsa peygamber sevgisini kazandırmak. Ayrı zamanda bir anma vesilesi olsun diye bu programı düzenledik. Şimdi onlar sırayla sahnelerini alacaklar. Peygamber efendimizin küçük ümmetlerini hassasiyetle yetiştirmeye çalışıyoruz. Çünkü onlar için en güzel örnek, yine efendiler efendisidir. Bu hassasiyetle eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Umuyorum ki, onun ümmeti olan bugün ki küçük adımlar, gelecekte doğru yolun büyük adımları olacaktır. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan herkese tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yüzlerce kişinin izlediği Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla miniklerin programı büyük bir beğeni toplarken, program sonrası açıklamada bulunan izleyenler, çok güzel bir program seyrettiklerini ifade ettiler.