Hırsızlık suçundan 30 yıl 9 ay 2 gün hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı Hırsızlık suçundan 30 yıl 9 ay 2 gün hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, İscehisar ilçesinde programlara katıldı. İlk olarak teşkilatı ziyaret eden Arslan, akabinde de Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçaslan ve AK Parti teşkilatı ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

“Geldiğiniz gibi gidersiniz”

Sonra da belediyeyi ziyaret eden Arslan burada bir açıklama yaparak şunları söyledi; 31 Mart seçimleri öncesinde sahadaki çalışmalarımızı adım adım yürütüyor ve istikrarlı bir şekilde seçime gidiyoruz. İnşallah Allah’ın izniyle Afyonkarahisar’da 60 belediyemizin 60’ında da AK Parti bayrağını dalgalandıracak ve hemşerilerim en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Uyumlu bir teşkilat yapısı içerisinde herkesin birbirine saygı duyduğu, kavganın olmadığı, tartışmanın ve gerginliğin olmadığı, bunun dışarılara taşmadığı bir ortamda siyaset yapmak herkese nasip olmaz. Peki böyle bir ortamda siyaset yaparsınız ne olur? Böyle bir ortamda siyaset yapanlar kavga etmekten hizmet etmeye fırsat bulamaz, demlenir demlenir, geldiğiniz gibi gidersiniz.