Afyonkarahisar Amatör Süper Lig’in köklü ekiplerinden Demirspor’da 1 Ağustos’ta başlayan hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunu güçlendiren Mavi Lacivertliler, ligin başlayacağı tarih olan 3-4 Ekim’e kadar lige hazır hale gelmeyi hedefliyor. Antrenmanların yanında hazırlık maçlarına da ağırlık veren Demirspor’da Antrenör Agah Bıyıkoğlu, 1 Ağustos’tan bu yana hazırlıklara devam ettiklerini söyledi.

Hazırlık maçları da hız kesmeyecek

Maç trafiğinin bundan sonra da yoğun bir şekilde süreceğini belirten Antrenör Bıyıkoğlu, “Liglerin başlamasına kadar bir çok hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Toplamda 5 karşılaşma yapacağız. Bu maçlar sayesinde takıma yeni katılan arkadaşlar arasında uyumu sağlayarak iyi bir ekip oluşturmayı hedefliyoruz. Takım oyununa ağırlık veren bir kulüp olarak, futbolcularımızın oyun disiplinine sadık kalmaları, sisteme uymaları anlamında bol bol hazırlık maçı yapmayı uygun gördük” dedi.

“Lige hazır başlamak istiyoruz”

Ligin başlayacağı tarih’e kadar en iyi seviyeye gelerek, lige hazır başlamak istediklerinin altını çizen Bıyıkoğlu, “Hazırlıklarımız da bu yönde sürüyor. Takımıza yeni katılan oyuncularla birlikte 26 kişiyiz. Bu 26 kişinin arasında altyapımız ve A takımımız için denenen oyuncular da var. Lig başına kadar oyuncularımızın performanslarını değerlendirerek bu sayıyı 23’e düşürmeyi planlıyoruz” diye konuştu.